Oki to wypróbuję goTu na forum dziewczyny podpowiadaly ze dobry jest ten facelle z rossmanna on jest o czułości 20 chyba. Ja go zrobiłam i wyszła mi piekna kreska i to po poludniu. Na drugi dzień zrobiłam z samego rana innej firmy i kreska byla dużo jasniejsza... Moze ten sprobuj
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Asica z tego co wiem to nie czekasz do końca wychowawczego tylko musisz zawiesić wychowawczy, wracasz na 1 dzień do pracy i L4 i 100% ale zorientuj się jeszcze dokładnie.A to jest jeszcze tak, że mam taką sytuację w pracy ze jak nie zajde w ciążę to klapa. Miałam w czerwcu wrócić do pracy po wychowawczym ale szef zadzwonił że jak wrócę to nawet może mnie zwolnić bo on sobie znalazł na moje miejsce pracownice. Zmuszona byłam przedłużyć wychowawczy do 31.12.2016 i w styczniu rzucę mu L4 ciążowe. I mam ich gdzieś. Więc chyba oczywiste było że ze względu na to drugie dziecko tym bardziej musi być. A teraz takie teksty mi rzuca. Grunt że mąż jest szczęśliwy i jest super ojcem i mężem.
Współczuję teściowej :/
Dokładnie tak samo :-) wczoraj zaczęliśmy tylko, że u mnie praca M nas trochę ogranicza i będzie sb i nd a pn przerwa
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
Sylvia ja robiłam dwa na raz z jednego moczu i na 10 było lepiej widać. Miałam kupiony w Tesco peppino.A lepiej testować testem o czułości 10 czy 25? I lepszy jest plytkowy czy strumieniowy?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
To wezmę dwaSylvia ja robiłam dwa na raz z jednego moczu i na 10 było lepiej widać. Miałam kupiony w Tesco peppino.
@ nadal się nie pojawiła za to zalewa mnie śluz. I mąż stwierdził że mi cycki urosły strasznie mnie palą i sutki są mega czułe, cały czas sterczą i bolą przy dotyku.
Ale z drugiej strony tam na dole czuję się tak jakbym zaraz miała dostać @ i tak cały dzień...
oluska88
To wyglada bardzo ciażowo. Ja też czuję się taka rozpalona na twarzy i piersiach. Sylvia czuje ze bedzie dobrze. Mysza w koncu pojawic sue te dwie kreski skoro @ nie ma. A zawsze masz okresy regularne?To wezmę dwa[emoji14] @ nadal się nie pojawiła za to zalewa mnie śluz. I mąż stwierdził że mi cycki urosły[emoji14]strasznie mnie palą i sutki są mega czułe, cały czas sterczą i bolą przy dotyku.
Ale z drugiej strony tam na dole czuję się tak jakbym zaraz miała dostać @ i tak cały dzień...
Tak, miesiąc w miesiąc co 32 dni a takie objawy mam pierwszy raz. Zawsze przed @ miałam sucho i przychodziła rano. No i zawsze przed @ miałam wilczy apetyt a teraz najchętniej bym nic nie jadła bo jak tylko pomyślę o jedzeniu to mi nie dobrze.To wyglada bardzo ciażowo. Ja też czuję się taka rozpalona na twarzy i piersiach. Sylvia czuje ze bedzie dobrze. Mysza w koncu pojawic sue te dwie kreski skoro @ nie ma. A zawsze masz okresy regularne?
Kurczę tak bardzo bym chciała żeby nie przyszła tylko niepokoi mnie ten ból brzucha identyczny jak na @ :/
Janka86
Jak bylam u mojej ginekolog ostatnio to mi powiedziala, ze najczestszym pierwszym objawem ciazy jest bol brzucha jak na @. Mowila, ze kobiety ciagle lataja do toalety bo sa przkonane, ze to juz bo boli i mokrawo.. A tu nic. I dopiero wtedy orientuja sie ze cos jest nie halo i robia test.. I voila!!! Sugeruje tescik, kochana :-)Tak, miesiąc w miesiąc co 32 dni a takie objawy mam pierwszy raz. Zawsze przed @ miałam sucho i przychodziła rano. No i zawsze przed @ miałam wilczy apetyt a teraz najchętniej bym nic nie jadła bo jak tylko pomyślę o jedzeniu to mi nie dobrze.
Kurczę tak bardzo bym chciała żeby nie przyszła tylko niepokoi mnie ten ból brzucha identyczny jak na @ :/
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda36
Już sama nie wiem co myśleć. Od 18 lat chodzę do tego samego ginekologa. Super facet i ponoć świetny lekarz. Nigdy nic nie mówił o żadnych dziurach i sam bardzo namawiał na ciąże. Osobiście robił droznosc jajowodow i ponoć zielone światło na ciążę. Dzisiaj byłam na monitoringu cyklu u innego bo mój na szkoleniu. I takie info otrzymałam. W poniedziałek kolejny monitoring, tym razem u mojego lekarza i zobaczymy co powie. Katastrofa. Dodam że 3 lata temu przed stsraniami byłam u jeszcze innego i tamten tez dal mi zielone światło. Także juz sama nie wiem co jest prawdą.Madziu ginekolog nie widział dziury w macicy???!!!!
Smutna wiadomość jeśli mogę poradzić poczytaj w necie może są takie przypadki ktoś poradzi ,da namiary na dobrego lekarza
reklama
oluska88
Magda nie bierz tego jeszcze do siebie za mocno. Lekarze też się mylą. Mi lekarz po porodzie jak byłam w połogu, który mi się bardzo przedluzal (10 tygodni) po usg powiedzial ze coś tam widzi jakiegoś guza. Na cito kazał mi jechać do szpitala w którym rodzilam. Pojechałam przyjęli mnie. Musiałam zostawić maleństwo, co było dla mnie traumą. Zrobili wszystkie badania powiedzieli, że wszystko jest dobrze i nic nie ma w macicy oprócz jeszcze nie zluszczonych pasm śluzu i śladów po lożysku. Wiecie ile mnie to kosztowało nerwów. Już nigdy do tego lekarza bym nie poszła.