reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i zaczynamy z mężem się starać to nasz drugi cykl, niestety prolaktyna podwyższona i dostinex na obniżenie i miositogyn na policystyczne jajniki. Zobaczymy co przyniesie los. Trzymam kciuki za nas wszystkie i miło mi Was poznać

Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i zaczynamy z mężem się starać to nasz drugi cykl, niestety prolaktyna podwyższona i dostinex na obniżenie i miositogyn na policystyczne jajniki. Zobaczymy co przyniesie los. Trzymam kciuki za nas wszystkie i miło mi Was poznać
Staracie się o pierwsze dziecko ?
Z doświadczenia swojego i znajomych wiem, że prolaktynę dość łatwo obniżyć :)

Emsi ja w pierszej ciąży starałam się 8 mc, po 6 nieudanych cyklach poszłam się przebadac i gin kompletnie nic mi nie zlecił, a w 8 zaszlam[emoji5]
Hajmal chętnie poszlabym szybciej do gina, ale za piersze wizytę na pewno sporo zapłacę bo on jest drogi i nie chce wydawać kasy jak i tak przed 6 tyg. nic nie widać. Jeśli nie wytrzymam to musi być chociaż 6 tyg i 4dni. Tak byłam na pierwszej wizycie w pierwszej ciąży i było serduszko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oluska ja dzis zapisalam sie na wizyte.. Ide 27 wrzesnia. Bede w 6t2d ciazy.. Mam nadzieje ze juz bedzie widac dzidziusia i slychac serduszko:)

Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?
Wydaje mi sie ze nigdy nie jest za pozno na zrobienie badan w ciazy..:)

reklama
Do góry