reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i zaczynamy z mężem się starać to nasz drugi cykl, niestety prolaktyna podwyższona i dostinex na obniżenie i miositogyn na policystyczne jajniki. Zobaczymy co przyniesie los. Trzymam kciuki za nas wszystkie i miło mi Was poznać

Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i zaczynamy z mężem się starać to nasz drugi cykl, niestety prolaktyna podwyższona i dostinex na obniżenie i miositogyn na policystyczne jajniki. Zobaczymy co przyniesie los. Trzymam kciuki za nas wszystkie i miło mi Was poznać
Staracie się o pierwsze dziecko ?
Z doświadczenia swojego i znajomych wiem, że prolaktynę dość łatwo obniżyć :)

Emsi ja w pierszej ciąży starałam się 8 mc, po 6 nieudanych cyklach poszłam się przebadac i gin kompletnie nic mi nie zlecił, a w 8 zaszlam[emoji5]
Hajmal chętnie poszlabym szybciej do gina, ale za piersze wizytę na pewno sporo zapłacę bo on jest drogi i nie chce wydawać kasy jak i tak przed 6 tyg. nic nie widać. Jeśli nie wytrzymam to musi być chociaż 6 tyg i 4dni. Tak byłam na pierwszej wizycie w pierwszej ciąży i było serduszko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oluska ja dzis zapisalam sie na wizyte.. Ide 27 wrzesnia. Bede w 6t2d ciazy.. Mam nadzieje ze juz bedzie widac dzidziusia i slychac serduszko:)

Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?
Wydaje mi sie ze nigdy nie jest za pozno na zrobienie badan w ciazy..:)

reklama
Do góry