reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1474008819218-395716465.jpg czułość 10. No mam jeszcze czas. I teraz się zastanawiam czy kupić inne testy czy tej samej firmy.

Załączniki

• 1474008819218-395716465.jpg
    1474008819218-395716465.jpg
    639,5 KB · Wyświetleń: 77
Widzę i ja !!! Miałam taki sam cień w 26 dc potem juz było lepiej :) po cichu gratuluje i nie puszczam kciuków !
Jaki masz plan teraz ? Testujesz jutro znowu czy beta ?

Cześć wszystkim,
u mnie 24dc.. miałam zamiar podchodzić na spokojnie do starań, no ale jestem pełna obaw.
To jest wierszy cykl po poronieniu w 6 tygodniu. Dobrze wiem, że ten cykl mógł być bez owulacyjny - bo organizm chciał odpocząć.
Ale mam taką nadzieje, że już..

Oczywiście gratuluje wszystkim którym pokazała się druga kreska!!
Kibicuje wam wszystkim z ukrycia:)

reklama
Widzę i ja !!! Miałam taki sam cień w 26 dc potem juz było lepiej :) po cichu gratuluje i nie puszczam kciuków !
Jaki masz plan teraz ? Testujesz jutro znowu czy beta ?
Bety nie mam gdzie zrobić. Lekarz powiedział że jak @ nie przyjdzie to w środę rano mam być u niego właśnie na betę. A dzisiaj znów zakupie testy i jutro znów będę testować. Tylko niewiem czy tej samej firmy kupować czy może innej.

Do góry