reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sałatka czuję się narazie dobrze. Czasami pobolewa mnie brzuch na dole, Ale to chyba normalne??? Nie odrzucilo mnie jeszcze od kawy, ale w ogóle nie mam na nia ochoty. Chyba moja psychika tak działa. Do lekarza to jeszcze nawet się nie umawiam. Pójdę około 10 października. Taki mam plan chyba że nie wytrzymam to moze tydzien wczesniej, ale nie we wrześniu na pewno jeszcze bo to bez sensu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane :blink:
Tak was czytam i już nie wiem co której miałam napisać,w każdym razie miałam mieć dzisiaj @....i nie ma...:szok::szok: No niby liczę się z opóźnieniami,ale od drugiego porodu,pomijając pierwszy okres po połogu nie przypominam sobie żadnych odchyleń..Yyyyyy.... nie no,to przecież niemożliwe.:oo::oo:

reklama
Do góry