reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny!

Co za wiadomość! Jest pierwsza ciąża na ty wątku! :) Ola gratuluję serdecznie!!! :D

Witam nowe staraczki :)

reklama
lux u rodziców nie śpi. Zabierają go w sobotę o 9.00 a potem odwożą wieczorem. U rodziców spał może 3 razy i wtedy spał z moją mamą. On do zaśnięcia potrzebuję mojej ręki.Ma swój pokój ale dla niego to jest tylko przechowalnia zabawek, on bawi się w pokoju dużym i uważa, że to też jest jego pokój. Teraz w ogóle zrobił się taki mamusiowy i tatusiowy.
Kacha ja dokładnie cie rozumiem z tym usypianiem. Moje chłopaki też zasypiaja z nami a raczej w naszym łóżku, tylko ze o 20 już chrapia i wtedy ich eksmituje do siebie. Młodszy całą noc przesypia i potrafi wstać tak około 9 nawet. Często się z nim nie widzę z rana bo ja na 8 do biura jeżdżę. Za to starszy około 2 robi wędrówki i zawsze trafia do naszego łóżka zaliczając toaletę po drodze.

Moje dzieciaki jeszcze nigdy nie spaly poza domem bez nas. Nie oddaje ich nigdzie bo nie mam takiej potrzeby.[emoji12]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kotek to dzialaj ile sił starczy. I oby owocnie. Mocno trzymam kciuki.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Bardzo Ci dziękuje :) i za Ciebie i wszystkie staraczki tez trzymam kciuki &&&&
no ja nie mam dzieci więc tez nie mam problemu za to mieszka z nami brat i szwagierka z dzieciakiem i często do nas przychodza tak po prostu pogadac wiec wczesniej niz o 22 nie ma mowy a mój mąz o 22 to juz często jest tak spiacy ze nie ma siły... wczraj tez juz spał ale nie ma zmiłuj :p

Bardzo Ci dziękuje :) i za Ciebie i wszystkie staraczki tez trzymam kciuki &&&&
no ja nie mam dzieci więc tez nie mam problemu za to mieszka z nami brat i szwagierka z dzieciakiem i często do nas przychodza tak po prostu pogadac wiec wczesniej niz o 22 nie ma mowy a mój mąz o 22 to juz często jest tak spiacy ze nie ma siły... wczraj tez juz spał ale nie ma zmiłuj :p
zajedziesz swojego chlopine hihi

reklama
mamuniol mój synek strasznie się poci w nocy, teraz jak jest po chorobie to już w ogóle, w nocy sprawdzam mu plecy i przebieram go przynajmniej z 2 razy, w dodatku jeszcze chce mu się pić więc jeszcze idę po wodę.
kotek87 z moim m trudno się zgrać, on ma ochotę rano a ja wieczorem, gdzie on już ma odlot.

Do góry