Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co tam u Ciebie?Cześć dziewczyny!
Co za wiadomość! Jest pierwsza ciąża na ty wątku! Ola gratuluję serdecznie!!!
Witam nowe staraczki
To życzę owocnych staran[emoji5]u mnie rośnie 1,5 mm na dobę w pt było 15 mm w pn 18mm a pęka podobno od 18 do 30 mm w każdego jest innaczej
Dzięki
Kacha ja dokładnie cie rozumiem z tym usypianiem. Moje chłopaki też zasypiaja z nami a raczej w naszym łóżku, tylko ze o 20 już chrapia i wtedy ich eksmituje do siebie. Młodszy całą noc przesypia i potrafi wstać tak około 9 nawet. Często się z nim nie widzę z rana bo ja na 8 do biura jeżdżę. Za to starszy około 2 robi wędrówki i zawsze trafia do naszego łóżka zaliczając toaletę po drodze.lux u rodziców nie śpi. Zabierają go w sobotę o 9.00 a potem odwożą wieczorem. U rodziców spał może 3 razy i wtedy spał z moją mamą. On do zaśnięcia potrzebuję mojej ręki.Ma swój pokój ale dla niego to jest tylko przechowalnia zabawek, on bawi się w pokoju dużym i uważa, że to też jest jego pokój. Teraz w ogóle zrobił się taki mamusiowy i tatusiowy.
Kotek to dzialaj ile sił starczy. I oby owocnie. Mocno trzymam kciuki.u mnie rośnie 1,5 mm na dobę w pt było 15 mm w pn 18mm a pęka podobno od 18 do 30 mm w każdego jest innaczej
Bardzo Ci dziękuje i za Ciebie i wszystkie staraczki tez trzymam kciuki &&&&Kotek to dzialaj ile sił starczy. I oby owocnie. Mocno trzymam kciuki.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
zajedziesz swojego chlopine hihiBardzo Ci dziękuje i za Ciebie i wszystkie staraczki tez trzymam kciuki &&&&
no ja nie mam dzieci więc tez nie mam problemu za to mieszka z nami brat i szwagierka z dzieciakiem i często do nas przychodza tak po prostu pogadac wiec wczesniej niz o 22 nie ma mowy a mój mąz o 22 to juz często jest tak spiacy ze nie ma siły... wczraj tez juz spał ale nie ma zmiłuj