reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux i mamuniol ta faza poowulacyjna dłuży się i w ogóle jest okropna. Ja myślę, że za tydzień też wejdę w tą fazę.

reklama
doszukiwać się objawów nie ma co, to tylko nakręca, tylko że ta druga faza zawsze się jakoś dłuży. Mi teraz szybko czas leci, dziś już 9 dc. Chyba jak bym nie liczyła to dni płodne bym przegapiła.W weekend zabieram się za męża.Trochę wyposzczeni jesteśmy więc ochota robi się coraz większa.Tylko mój synek nam utrudnia. Bo śpi z nami, nie che się wynieść z łóżka, ostatnio poszedł sam spać na jedną noc ale potem stwierdził, że woli z nami.Zasypia tylko z nami, ok. 22 godziny. Sam wcześniej nie pójdzie.Więc my ze zmęczenia padamy razem z nim. A w ciągu dnia też trzeba się z nim bawić.Bo ciągle przychodzi i marudzi. W soboty jeździ do moich rodziców więc wtedy mamy czas dla siebie.Od poniedz. do czw. będę musiała go podrzucać teściowej.

doszukiwać się objawów nie ma co, to tylko nakręca, tylko że ta druga faza zawsze się jakoś dłuży. Mi teraz szybko czas leci, dziś już 9 dc. Chyba jak bym nie liczyła to dni płodne bym przegapiła.W weekend zabieram się za męża.Trochę wyposzczeni jesteśmy więc ochota robi się coraz większa.Tylko mój synek nam utrudnia. Bo śpi z nami, nie che się wynieść z łóżka, ostatnio poszedł sam spać na jedną noc ale potem stwierdził, że woli z nami.Zasypia tylko z nami, ok. 22 godziny. Sam wcześniej nie pójdzie.Więc my ze zmęczenia padamy razem z nim. A w ciągu dnia też trzeba się z nim bawić.Bo ciągle przychodzi i marudzi. W soboty jeździ do moich rodziców więc wtedy mamy czas dla siebie.Od poniedz. do czw. będę musiała go podrzucać teściowej.
kurcze to niezle macie, ze tylko z Wami spi, w ogole nie lubi swojego lozka? a u rodzicow spi tez z nimi?

mi tez się zawsze dłuży, ale nie doszukuje sie objawów bo tyle razy sie nakrecałam i nic z tego nie bylło.

dzis ide do gina zobaczyć jak tam mój pęcherzyk w pn było 18mm wg gina dzis powinna byc owu no zobaczymy.
od wczoraj działamy :)

lux może to jakis znak :)

mi tez się zawsze dłuży, ale nie doszukuje sie objawów bo tyle razy sie nakrecałam i nic z tego nie bylło.

dzis ide do gina zobaczyć jak tam mój pęcherzyk w pn było 18mm wg gina dzis powinna byc owu no zobaczymy.
od wczoraj działamy :)

lux może to jakis znak :)
Jak 18 mm w poniedziałek to owu nie była wtorek najpóźniej środa? Pecherzyk rośnie 2-3 mm na dzień a peka przy ok 21 z tego co się orientuję i u mnie dokładnie tak zawsze było...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

My też w weekend zaczynamy starania, nie mamy dziecka więc jest prościej, ale zmęczenie... Od rana do 15 będę na uczelni a na 16 na roczek do chrzesnicy chłopaka, pewnie wrócimy późnym wieczorem... W sobotę mój facet na mecz jedzie i wróci ok 23 więc masakra

lux u rodziców nie śpi. Zabierają go w sobotę o 9.00 a potem odwożą wieczorem. U rodziców spał może 3 razy i wtedy spał z moją mamą. On do zaśnięcia potrzebuję mojej ręki.Ma swój pokój ale dla niego to jest tylko przechowalnia zabawek, on bawi się w pokoju dużym i uważa, że to też jest jego pokój. Teraz w ogóle zrobił się taki mamusiowy i tatusiowy.

lux u rodziców nie śpi. Zabierają go w sobotę o 9.00 a potem odwożą wieczorem. U rodziców spał może 3 razy i wtedy spał z moją mamą. On do zaśnięcia potrzebuję mojej ręki.Ma swój pokój ale dla niego to jest tylko przechowalnia zabawek, on bawi się w pokoju dużym i uważa, że to też jest jego pokój. Teraz w ogóle zrobił się taki mamusiowy i tatusiowy.
mam w rodzinie 3,5 latka i on zawsze byl uczuciowy, ale teraz rodzicow i innych caluje i mowi, ze kocha, wczoraj wjechalam do niego, bo to moj Pysiak i ale mnie kochal :laugh2:

reklama
Jak 18 mm w poniedziałek to owu nie była wtorek najpóźniej środa? Pecherzyk rośnie 2-3 mm na dzień a peka przy ok 21 z tego co się orientuję i u mnie dokładnie tak zawsze było...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
u mnie rośnie 1,5 mm na dobę w pt było 15 mm w pn 18mm a pęka podobno od 18 do 30 mm w każdego jest innaczej :)

Do góry