reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kacha a może to pocenie się synka jest od niedoboru wit D? Mój jak był niemowlakiem to strasznie się pocił. Jak zaczął dostawać regularnie wit D to minęło.

Lux co u mnie? Nic właśnie. Praca i praca. Jak nie przejmuję sie pracą to Synkiem, bo od tego tygodnia chodzi do nowej grupy w żłobku i popłakuje :( myślę, że potrzebuje czasu, bo po przerwie wakacyjnej też miał tydzień kryzysu, a później pokochał żłobek. Liczę, że teraz też tak będzie i odnajdzie się w nowej grupie.

Ja też wolę wieczorem :p a mój rano. Chociaż ostatnio i w środku nocy się zdarzyło i o świcie :p

reklama
Kacha a może to pocenie się synka jest od niedoboru wit D? Mój jak był niemowlakiem to strasznie się pocił. Jak zaczął dostawać regularnie wit D to minęło.

Lux co u mnie? Nic właśnie. Praca i praca. Jak nie przejmuję sie pracą to Synkiem, bo od tego tygodnia chodzi do nowej grupy w żłobku i popłakuje :( myślę, że potrzebuje czasu, bo po przerwie wakacyjnej też miał tydzień kryzysu, a później pokochał żłobek. Liczę, że teraz też tak będzie i odnajdzie się w nowej grupie.

Ja też wolę wieczorem :p a mój rano. Chociaż ostatnio i w środku nocy się zdarzyło i o świcie :p
dzieci sie szybko przyzywyczajaaj wiec mysle, ze wszybko sie tem odnajdzie

co do seksu to my duzo czesto i gesto, sa dni, ze jest nad ranem i wieczorem a i w nocy sie zdarzy, ale sa tez dni, ze nic nie ma, wiadomo robotami nie jestesmy hihi

To moj M chce wtedy kiedy ja chce : - )
Wystarczy ze w jakis miły sposób mu to za proponuje Hehe gdzieś kiedyś slyszalam ze przy staraniach lepiej zrobić 2 dni przerwy i znów ze niby większe SA wtedy szanse ... Ale tak naprawdę to chyba szanse SA zawsze tylko musi być nam pisane :-) :)

Ja to zdziadziałam jeśli chodzi o częstotliwość seksu. Najczęściej jest raz w tygodniu, czasami dwa. Tzn tak rzadko, bo ja nie mam ochoty po męczącym dniu. Mąż to zawsze i wszędzie :p No ale zdarzają się okresy, kiedy jesteśmy nienasyceni i wracają studenckie czasy :)

Ja to zdziadziałam jeśli chodzi o częstotliwość seksu. Najczęściej jest raz w tygodniu, czasami dwa. Tzn tak rzadko, bo ja nie mam ochoty po męczącym dniu. Mąż to zawsze i wszędzie :p No ale zdarzają się okresy, kiedy jesteśmy nienasyceni i wracają studenckie czasy :)

Czasem fajnie poszalec tym bardziej z własnym mężem ... :-) nie ma nic wspanialszego hehe

reklama
dzieci sie szybko przyzywyczajaaj wiec mysle, ze wszybko sie tem odnajdzie

co do seksu to my duzo czesto i gesto, sa dni, ze jest nad ranem i wieczorem a i w nocy sie zdarzy, ale sa tez dni, ze nic nie ma, wiadomo robotami nie jestesmy hihi

Będziesz mieć dziecko to seks nad ranem będzie już tylko dalekim wspomnieniem :D

Do góry