Janka moc gratulacji !!-bo chyba zapomniałam napisaćJa mam przez ostatni tydzien 37.0- 37.3 ... w sumie to między innymi dlatego zrobiłam test wcześniej oby to było to samo co u mnie
reklama
anik gratulacje!!! super wieściDziewczyny zrobilam dzis test.. Dwie kreski!!!! Juz teraz wyrazne choc ta druga bledsza od pierwszej ale jest i to 27 dzien cyklu robilam popoludniu.. Jutro rano powtorze
Oby nie!!!!Jak mnie wszystko i wszyscy wkurzają!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!!!! Chyba jednak @ się zbliża...
Dziekuje dziewczyny teraz musze robic wszystko zeby bylo ok bo w niedziele dopiero 4 tydzien sie skonczy liczac od okresu. Wedlug mnie szybko mi wykrylo ciaze ale mam krotkie cykle, pewnie dlatego.. Z objawow to u mnie praktycznie zaczely sie zaraz po owu.. Klucie z podbrzuchu, bol jak na okres, uczucie pelnosci brzucha i to tak trwalo z tydzien, potem minelo.. Potem nastapily takie uczucia jakbym miala zaraz dostac grype, zimno mi bylo, musialam sie na chwile polozyc zeby przeszlo, potem bol glowy, a ja rzadko miewam bol glowy.. Teraz od tego jeszcze to ze piersi zrobily mi sie wielkie i nabrzmiale i bolaly strasznie, dalej w sumie mam takie uczucie.. Ale to tak jak przed okresem.. Ogolnie to bardzo wsluchiwalam sie w organizm, najbardziej prawdopodobne ciazy to wg mnie mialam te uczucie na grype co mialam bo przy pierwszej ciasy mialam tak samo. Poki co kawa jeszcze mi smakuje
Załączniki
anik piękne krechy!!!
To i tak ta kreska nie jest taka wyrazna.. Przy pierwszej ciazy mialam dwie wyrazne grube krechy ale robilam test w 31 dc a nie jak dzisiaj w 27..
Zrobisz za dwa trzy dni i bedą tłuste krechy!!To i tak ta kreska nie jest taka wyrazna.. Przy pierwszej ciazy mialam dwie wyrazne grube krechy ale robilam test w 31 dc a nie jak dzisiaj w 27..
hajmal
Fanka BB :)
gratulacje pięknie !!!!
tanika powiedz mi czy jak miałaś ten szew to mogłas normalnie funkcjonować tj gotować, sprzątać jeździć samochodem, oczywiście w umiarze, wolno, ale robić. Bo mnie to przeraża bardzo ze bedę wegetować.
tanika powiedz mi czy jak miałaś ten szew to mogłas normalnie funkcjonować tj gotować, sprzątać jeździć samochodem, oczywiście w umiarze, wolno, ale robić. Bo mnie to przeraża bardzo ze bedę wegetować.
Ostatnia edycja:
GratulacjeDziekuje dziewczyny teraz musze robic wszystko zeby bylo ok bo w niedziele dopiero 4 tydzien sie skonczy liczac od okresu. Wedlug mnie szybko mi wykrylo ciaze ale mam krotkie cykle, pewnie dlatego.. Z objawow to u mnie praktycznie zaczely sie zaraz po owu.. Klucie z podbrzuchu, bol jak na okres, uczucie pelnosci brzucha i to tak trwalo z tydzien, potem minelo.. Potem nastapily takie uczucia jakbym miala zaraz dostac grype, zimno mi bylo, musialam sie na chwile polozyc zeby przeszlo, potem bol glowy, a ja rzadko miewam bol glowy.. Teraz od tego jeszcze to ze piersi zrobily mi sie wielkie i nabrzmiale i bolaly strasznie, dalej w sumie mam takie uczucie.. Ale to tak jak przed okresem.. Ogolnie to bardzo wsluchiwalam sie w organizm, najbardziej prawdopodobne ciazy to wg mnie mialam te uczucie na grype co mialam bo przy pierwszej ciasy mialam tak samo. Poki co kawa jeszcze mi smakuje
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Anik nooo takie wiadomości to ja lubię gratulacje mamusiu ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom