reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
7 dzień bez okresu, test nadal negatywny. Oficjalnie uznaje ze to na pewno nie ciąża. Coś się zepsuło tam na dole i chyba trzeba się do gina wybrać. Ale nie wiem czy lecieć już dziś czy czekać do środy bo wtedy moja ginka przyjmuje. Coraz bardziej się martwię, jeszcze ten poprzedni okres to był istny krwotok, może wtedy już trzeba było iść, ale wyczytałam w necie ze się tak dziewczynom zdarza i nie byłam z tym :/ :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A zazwyczaj mialas regularne cykle? Jesli tak to chyba warto pojsc sprawdzic co sie dzieje.

To chyba sobie odpuszcze, bo w sumie gdyby nawet wyszedł negatywny i tak nie mam zamiaru pić alkoholu, więc po sie dolowac lepiej poczekac.

Masz rację. Nie ma co sobie psuć humoru przed weselem a skoro i tak nie pijesz alko to nie ma problemu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam kciuki za testowanie [emoji6]
I jak mi to właśnie przez myśl przeszło, że może i ja jednak spróbuję to ...... @ przyszła.
33dc a zwykle cykle 29 dniowe i kiedy powinnam zacząć testy owu? Chyba jednak pozostanę przy cyklach 29dniowych, najwyżej będę dłużej testować. Co myślicie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam kciuki za testowanie [emoji6]
I jak mi to właśnie przez myśl przeszło, że może i ja jednak spróbuję to ...... @ przyszła.
33dc a zwykle cykle 29 dniowe i kiedy powinnam zacząć testy owu? Chyba jednak pozostanę przy cyklach 29dniowych, najwyżej będę dłużej testować. Co myślicie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi ja przy cyklach 29 dniowych owulacja mam w 15-16 dniu. Więc myślę że od 13 dnia rozpoczęła bym testowanie.

reklama
Do góry