reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie łamcie się kochane!!! To mój 24 cykl i się nie poddaję!!!!;) wstawiam foty testów owu od 11 dc do 15- czy mogłaby któraś z was swoim fachowym okiem luknąć czy dzisiejszy to ten który zwiastuje owulację w najbliższym czasie??Co w takim przypadku? Dzisiaj zadziałać?
Ten dzisiejszy jak najbardziej pozytywny. Mi pozytywny wyszedł w poniedziałek,byłam też na badaniu krwi,i lekarz do mnie dzwonił i powiedział że mam współżyć z mezem. Także moim zdaniem działaj dzisiaj.

reklama
Ten dzisiejszy jak najbardziej pozytywny. Mi pozytywny wyszedł w poniedziałek,byłam też na badaniu krwi,i lekarz do mnie dzwonił i powiedział że mam współżyć z mezem. Także moim zdaniem działaj dzisiaj.
O dziękuję Ci. Do mojego ginekologa strasznie ciężko się dostać ( chodzę prywatnie i czekam po 2 miesiące) więc dobrze że mam pod ręką wiedzę twojego

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że nowe forumowiczki nie powodują odejść starych [emoji53]
U mnie bez zmian 32dc i @ zero ... i powodów do robienia testu tyle samo. Gin na za tydzień umówiony, zobaczymy ...
Izabela, Katka trzymam kciukasy [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak na receptę. Mam niski poziom progesteronu. W tym cyklu miałam tez monitoring. Także liczę na sukces. Bo tylko mam problem z tym progesteronem.
A jak ci stwierdził niski poziom progesteronu? Bo słyszałam że badania krwi często dają zaklamany wynik bo progesteron uwalnia się pulsacyjnie a jego poziom w ciągu dnia się zmienia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry