reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie łamcie się kochane!!! To mój 24 cykl i się nie poddaję!!!!;) wstawiam foty testów owu od 11 dc do 15- czy mogłaby któraś z was swoim fachowym okiem luknąć czy dzisiejszy to ten który zwiastuje owulację w najbliższym czasie??Co w takim przypadku? Dzisiaj zadziałać?
Ten dzisiejszy jak najbardziej pozytywny. Mi pozytywny wyszedł w poniedziałek,byłam też na badaniu krwi,i lekarz do mnie dzwonił i powiedział że mam współżyć z mezem. Także moim zdaniem działaj dzisiaj.

reklama
Ten dzisiejszy jak najbardziej pozytywny. Mi pozytywny wyszedł w poniedziałek,byłam też na badaniu krwi,i lekarz do mnie dzwonił i powiedział że mam współżyć z mezem. Także moim zdaniem działaj dzisiaj.
O dziękuję Ci. Do mojego ginekologa strasznie ciężko się dostać ( chodzę prywatnie i czekam po 2 miesiące) więc dobrze że mam pod ręką wiedzę twojego

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że nowe forumowiczki nie powodują odejść starych [emoji53]
U mnie bez zmian 32dc i @ zero ... i powodów do robienia testu tyle samo. Gin na za tydzień umówiony, zobaczymy ...
Izabela, Katka trzymam kciukasy [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak na receptę. Mam niski poziom progesteronu. W tym cyklu miałam tez monitoring. Także liczę na sukces. Bo tylko mam problem z tym progesteronem.
A jak ci stwierdził niski poziom progesteronu? Bo słyszałam że badania krwi często dają zaklamany wynik bo progesteron uwalnia się pulsacyjnie a jego poziom w ciągu dnia się zmienia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry