reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki dziewczyny!

A z tymi nogami w gorze, to ostatnio gdzieś czytała ze przy tylozgieciu macicy nie powinno sie dawać nóg/miednicy do góry, tylko wręcz położyć na brzuchu... A jako ze to bardziej dyskretna forma, a mam tylozgiecie, to teraz takie coś praktykuje ;)

ja jestem po starcie, pol roku sie staralam o tamta ciaze, potem rok i nic, teraz 3 cykl leci... w maju ginekolog mnie czeka, mam skoki tsh, nigdy na to nie chorowalam...i licze, ze ginka zobaczy sie tam dzieje, nakrecanie jest najgorsze...wiem po sobie :no:
Pisałam Ci juz do endokrynoga idz i eutyrox na uspokojenie tsh dostaniesz najniższa dawka czyli 25 i będzie ok[emoji5]przetestowalam na sobie[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

kochane dziewczynki ale tempoooo

witam wszystkie newmemberki:p

kolekcjonerka widzę podobieństwa w naszych suwaczkach. Też nie dawno zaczęłam nowy cykl. Dziś 8 dc więc powoli przymierzam się do bobosexów. Długo się strasz o drugie?
ja jeszcze się nie staram, estem w poczekalni:)

Dzień dobry wszystkim!

Lux trzy mam kciuki za bratowa.

Mamuniol.. Zdrowka dla babci!
Renia kochana będzie dobrze! Odlicz 2 tygodnie od tego plamienia i smigaj na bete! Będzie wszystko dobrze zobaczysz.

Kolekcjonerka przykro mi z powodu @. Po proszę o nowy termin.

Uciekam na zakupy!
Fabimama-w poczekalni chyba terminów @ nie dodajemy?

duzo osob mowi, ze mala roznica wieku jest dobra, choc ja bym chciala tak z 3 lata roznicy
ja też chciałam zawsze małą róznicę, bo sama mam 2 braci - 10 lat młodszego i 10 lat starszego i w sumie czuję się jakbym nie miała rodzeństwa..... Ola ma prawie 5 lat więc róznica i tak będzie spora....

juz jest niunia na swiecie!!! duza, bo 3800, czarne wloski, brat zachwycony!!! o 11-28 sie urodzila, czekam od brata na foto
gratulacje!!!!

Tutaj też Wam napisze ... Okazało się że jestem w ciąży dzisiejszy test i ginekolog potwierdził
super, gratuluję!!!

Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..
masakra

Dzięki dziewczyny!

A z tymi nogami w gorze, to ostatnio gdzieś czytała ze przy tylozgieciu macicy nie powinno sie dawać nóg/miednicy do góry, tylko wręcz położyć na brzuchu... A jako ze to bardziej dyskretna forma, a mam tylozgiecie, to teraz takie coś praktykuje ;)
ja też mam tyłozgięcie, zapamiętam radę!

reklama
Do góry