reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki dziewczyny!

A z tymi nogami w gorze, to ostatnio gdzieś czytała ze przy tylozgieciu macicy nie powinno sie dawać nóg/miednicy do góry, tylko wręcz położyć na brzuchu... A jako ze to bardziej dyskretna forma, a mam tylozgiecie, to teraz takie coś praktykuje ;)

ja jestem po starcie, pol roku sie staralam o tamta ciaze, potem rok i nic, teraz 3 cykl leci... w maju ginekolog mnie czeka, mam skoki tsh, nigdy na to nie chorowalam...i licze, ze ginka zobaczy sie tam dzieje, nakrecanie jest najgorsze...wiem po sobie :no:
Pisałam Ci juz do endokrynoga idz i eutyrox na uspokojenie tsh dostaniesz najniższa dawka czyli 25 i będzie ok[emoji5]przetestowalam na sobie[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

kochane dziewczynki ale tempoooo

witam wszystkie newmemberki:p

kolekcjonerka widzę podobieństwa w naszych suwaczkach. Też nie dawno zaczęłam nowy cykl. Dziś 8 dc więc powoli przymierzam się do bobosexów. Długo się strasz o drugie?
ja jeszcze się nie staram, estem w poczekalni:)

Dzień dobry wszystkim!

Lux trzy mam kciuki za bratowa.

Mamuniol.. Zdrowka dla babci!
Renia kochana będzie dobrze! Odlicz 2 tygodnie od tego plamienia i smigaj na bete! Będzie wszystko dobrze zobaczysz.

Kolekcjonerka przykro mi z powodu @. Po proszę o nowy termin.

Uciekam na zakupy!
Fabimama-w poczekalni chyba terminów @ nie dodajemy?

duzo osob mowi, ze mala roznica wieku jest dobra, choc ja bym chciala tak z 3 lata roznicy
ja też chciałam zawsze małą róznicę, bo sama mam 2 braci - 10 lat młodszego i 10 lat starszego i w sumie czuję się jakbym nie miała rodzeństwa..... Ola ma prawie 5 lat więc róznica i tak będzie spora....

juz jest niunia na swiecie!!! duza, bo 3800, czarne wloski, brat zachwycony!!! o 11-28 sie urodzila, czekam od brata na foto
gratulacje!!!!

Tutaj też Wam napisze ... Okazało się że jestem w ciąży dzisiejszy test i ginekolog potwierdził
super, gratuluję!!!

Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..
masakra

Dzięki dziewczyny!

A z tymi nogami w gorze, to ostatnio gdzieś czytała ze przy tylozgieciu macicy nie powinno sie dawać nóg/miednicy do góry, tylko wręcz położyć na brzuchu... A jako ze to bardziej dyskretna forma, a mam tylozgiecie, to teraz takie coś praktykuje ;)
ja też mam tyłozgięcie, zapamiętam radę!

reklama
Do góry