reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobacz załącznik 770802
Tak piszecie często o tych testach na których wam sie coś pojawiło po kilku h :D wiec postanowilam pierwszy raz zostawic test :D takie cuda sie z nim podziały hahaha wyciągnelam go po 6 godz z torebki :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest dzisiejszy test? Niby po czasie są nieważne, ale życie ma własny scenariusz i często są to pierwsze pozytywne testy :)
Cień cienia ale widoczny :) powtórz test dla pewności. Już dzisiaj jeden taki test był zaliczony pozytywną poprawką :)

reklama
To jest dzisiejszy test? Niby po czasie są nieważne, ale życie ma własny scenariusz i często są to pierwsze pozytywne testy :)
Cień cienia ale widoczny :) powtórz test dla pewności. Już dzisiaj jeden taki test był zaliczony pozytywną poprawką :)
Tak to z dzisiaj :) ja jakoś w to nie wierze[emoji14]ale do jutra jak @ sie nie pojawi to zrobie test z rana tylko nie wiem czy powtórzyć tym amilem o czułosci 25 czy poszukać jakiegoś o czułosci 10??

Cykl mialam obstawiony 9,10,12,13,14:p bo potem mój sie wypalił[emoji14]moze cos ze mna jest nie tak :D i żołnierzyki w moich terenach nie dają rady[emoji14]na nastepny cykl kupie testy owu i w koncu sie dowiem kiedy ją mam:p powtórze test jutro rano ale zaczęlam sie czuc mega okresowo[emoji14]i tak jutro termin @[emoji14]

Cykl mialam obstawiony 9,10,12,13,14:p bo potem mój sie wypalił[emoji14]moze cos ze mna jest nie tak :D i żołnierzyki w moich terenach nie dają rady[emoji14]na nastepny cykl kupie testy owu i w koncu sie dowiem kiedy ją mam:p powtórze test jutro rano ale zaczęlam sie czuc mega okresowo[emoji14]i tak jutro termin @[emoji14]

Ja czekam właśnie bo zamówiłam sobie testy owu 50 szt [emoji39] może w końcu chociaż 1 pokaże owulacje bo nigdy nic nie wychodzi!!!!![emoji21]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Odczucie okresowe jest normalne w ciąży. Myśl pozytywnie, że jutro nie będzie @ i będzie to pierwszy dzień nowego cyklu - dzidzia ;):D

reklama
Do góry