reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobacz załącznik 770802
Tak piszecie często o tych testach na których wam sie coś pojawiło po kilku h :D wiec postanowilam pierwszy raz zostawic test :D takie cuda sie z nim podziały hahaha wyciągnelam go po 6 godz z torebki :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest dzisiejszy test? Niby po czasie są nieważne, ale życie ma własny scenariusz i często są to pierwsze pozytywne testy :)
Cień cienia ale widoczny :) powtórz test dla pewności. Już dzisiaj jeden taki test był zaliczony pozytywną poprawką :)

reklama
To jest dzisiejszy test? Niby po czasie są nieważne, ale życie ma własny scenariusz i często są to pierwsze pozytywne testy :)
Cień cienia ale widoczny :) powtórz test dla pewności. Już dzisiaj jeden taki test był zaliczony pozytywną poprawką :)
Tak to z dzisiaj :) ja jakoś w to nie wierze[emoji14]ale do jutra jak @ sie nie pojawi to zrobie test z rana tylko nie wiem czy powtórzyć tym amilem o czułosci 25 czy poszukać jakiegoś o czułosci 10??

Cykl mialam obstawiony 9,10,12,13,14:p bo potem mój sie wypalił[emoji14]moze cos ze mna jest nie tak :D i żołnierzyki w moich terenach nie dają rady[emoji14]na nastepny cykl kupie testy owu i w koncu sie dowiem kiedy ją mam:p powtórze test jutro rano ale zaczęlam sie czuc mega okresowo[emoji14]i tak jutro termin @[emoji14]

Cykl mialam obstawiony 9,10,12,13,14:p bo potem mój sie wypalił[emoji14]moze cos ze mna jest nie tak :D i żołnierzyki w moich terenach nie dają rady[emoji14]na nastepny cykl kupie testy owu i w koncu sie dowiem kiedy ją mam:p powtórze test jutro rano ale zaczęlam sie czuc mega okresowo[emoji14]i tak jutro termin @[emoji14]

Ja czekam właśnie bo zamówiłam sobie testy owu 50 szt [emoji39] może w końcu chociaż 1 pokaże owulacje bo nigdy nic nie wychodzi!!!!![emoji21]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Odczucie okresowe jest normalne w ciąży. Myśl pozytywnie, że jutro nie będzie @ i będzie to pierwszy dzień nowego cyklu - dzidzia ;):D

reklama
Do góry