Slabiutka ale ja ją widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slabiutka ale ja ją widzę.
A przy upalach to w ogole juz leciNajwyżej okres zaskoczy Cie na wakacjach ja 14 września lecę na dwa tygodnie do Hiszpanii i założę się że z moim szczęściem dostanę właśnie wtedy okres.
HeyTo poważny problem. Z jednej strony ja jestem zwolenniczką aby oboje rodziców chciało dzidziusia tak jest łatwiej we dwoje znosić trudy poczęcia. Znam jednak przypadek gdy jedna z moich koleżanek zaszła w drugą ciążę na przekór mężowi i teraz to drugie jest oczkiem w głowie tatusia ( nie powstrzymalo ją to jednak aby zgryźliwie wspomnieć mężowi po porodzie tą niechęć) ale to zależy od ojca. Na dwoje babka wróżyła może spróbuj z nim pogadać że ci bardzo zależy itp.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom