reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najwyżej okres zaskoczy Cie na wakacjach :p ja 14 września lecę na dwa tygodnie do Hiszpanii i założę się że z moim szczęściem dostanę właśnie wtedy okres.
A przy upalach to w ogole juz leci
Wiem,bo mieszkam we wloszech..masakra jakas

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

To poważny problem. Z jednej strony ja jestem zwolenniczką aby oboje rodziców chciało dzidziusia tak jest łatwiej we dwoje znosić trudy poczęcia. Znam jednak przypadek gdy jedna z moich koleżanek zaszła w drugą ciążę na przekór mężowi i teraz to drugie jest oczkiem w głowie tatusia ( nie powstrzymalo ją to jednak aby zgryźliwie wspomnieć mężowi po porodzie tą niechęć) ale to zależy od ojca. Na dwoje babka wróżyła może spróbuj z nim pogadać że ci bardzo zależy itp.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hey ;)
Jedynak to tez niedobrze....

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jak to jest z tym leżeniem z nogami w górze jak ma się tyłozgięcie macicy? Czy ma to sens? Jedna z dziewczyn (niestety nie pamiętam która) kiedyś pisała, że powinno się leżeć na brzuchu, ale ile w tym prawdy? Czy wiecie coś na ten temat?

Anna gratuluję córeczki :)

Korek2016 też coś widzę ale lepiej powtórz jutro :)

reklama
1472731287773.jpg

Tak piszecie często o tych testach na których wam sie coś pojawiło po kilku h :D wiec postanowilam pierwszy raz zostawic test :D takie cuda sie z nim podziały hahaha wyciągnelam go po 6 godz z torebki :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472731287773.jpg
    1472731287773.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 243
Do góry