Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam rano u gina, na 99% potwierdzil corcie! [emoji3] [emoji307] [emoji7]Dajesz mi nadzieję
Gratulacje!Bylam rano u gina, na 99% potwierdzil corcie! [emoji3] [emoji307] [emoji7]
GratulacjeBylam rano u gina, na 99% potwierdzil corcie! [emoji3] [emoji307] [emoji7]
Super. Córeczka marzenie [emoji7] masz już jakieś potencjalne imię dla tej małej księżniczki?Bylam rano u gina, na 99% potwierdzil corcie! [emoji3] [emoji307] [emoji7]
Wole poczekać do dnia spodziewanej miesiączki bo jeszcze jakieś 4 dni a jak się okaże, że to ciąża biochemiczna to będzie rozczarowanie. Z porannego moczu test powtórzęA nie możesz iść na bete? Wrzuć foto
moje tez [emoji307] a mam juz dwoch chlopcow [emoji6]Super. Córeczka marzenie [emoji7] masz już jakieś potencjalne imię dla tej małej księżniczki?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom