reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hej dziewczynki mam pytanie do tych co uzywaja testy owu. ja w tym cyklu bede uzywac ich pierwszy raz. dzis zrobilam jeden tak na probe mimo z

mimo ze to dopiero 8 dc ale pokazala sie druga blada kreska jestem tym bardziej zdziwiona poniewaz mam dlugie cykle czy ta blada kreska cos oznacza czy nie sugerowac sie nia i czekac na gruba kreche.

mimo ze to dopiero 8 dc ale pokazala sie druga blada kreska jestem tym bardziej zdziwiona poniewaz mam dlugie cykle czy ta blada kreska cos oznacza czy nie sugerowac sie nia i czekac na gruba kreche.
Z tego co pisalo na moich musi być tak samo ciemna albo ciemniejsza od kontrolnej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku ale czytania dużo :-) fajnie
Sałatko, trzymam kciuki i czekamy na dobre wieści!!!
Katie, rób Każdego dnia mniej więcej o tej samej porze, jeśli masz już blada kreska to powinna każdego dnia ciemniec, bynajmniej u mnie tak było, i 13 dnia miałam najciemniejsza a 14 już bledsza, czyli od najpiękniejszej w ciągu kilkunastu godzin powinna być owu. Ważne żeby nie siusiac rano po wstaniu i żeby nie pić dużo przed.
Ja wczoraj zrobiłam betę o jeszcze nie ma wyników, co chwile się loguje, wrrr jest tylko morfologia na szczęście w porządku, bo w tym roku Walczyłam z anemia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka kochana my tu w napięciu czekamy. Mam nadzieję, że wszystko ok. :( martwię się bo u mnie czekoladowe plamienie nie było dobre :(

reklama
Bedzie dobrze, czasem takie plamienia zdarzaja sie mniej wiecej w dacie kiedy mialabys mniec okres. 3mam kciukole

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry