reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A no widzisz Arya!!
Czyli ta metoda skutkuje!!!
Teraz tylko dobrze owulacje wyczuc Bo chce synka [emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Mam już 2 synów. Teraz robię starania o córkę. Ale nie nastawiam się. Raczej jak coś to wkręcić sobie, że 3 też będzie syn. W razie co córcia będzie miła niespodzianką:D

Ja też poproszę do tabelki.
Arya, Ewa 37lat, @-30.08.2016, cykl 1, o 3 dziecko :)

reklama
A no widzisz Arya!!
Czyli ta metoda skutkuje!!!
Teraz tylko dobrze owulacje wyczuc Bo chce synka [emoji23][emoji23]

Carmen, wejdź na temat:" jak i czy można zaplanować płeć dziecka". Ja też tam jestem starając się o córkę. Dziewczyny piszą o swoim doświadczeniu, diecie odpowiedniej i innych czynnikach, które trzeba spełnić na określoną płeć. Prawda jest jednak taka że szanse są i tak 50% czyli tyle samo co bez specjalnych kombinacji.

Carmen, wejdź na temat:" jak i czy można zaplanować płeć dziecka". Ja też tam jestem starając się o córkę. Dziewczyny piszą o swoim doświadczeniu, diecie odpowiedniej i innych czynnikach, które trzeba spełnić na określoną płeć. Prawda jest jednak taka że szanse są i tak 50% czyli tyle samo co bez specjalnych kombinacji.
Ok poczytam
Dziekuje

No więc statystyki wyglądają następująco:
upload_2016-8-23_13-18-9.png

Linia trendu pokazuje, że sukcesów będzie coraz więcej! :):) Minimum 10 w maju!

upload_2016-8-23_13-10-10.png

Załączniki

• upload_2016-8-23_13-10-10.png
    upload_2016-8-23_13-10-10.png
    36,6 KB · Wyświetleń: 218
  • upload_2016-8-23_13-18-9.png
    upload_2016-8-23_13-18-9.png
    2,8 KB · Wyświetleń: 215
bertha tabelką poprawiłaś mi mega humor. Masz rację piszę się na maj i tak ma być. Dzięki za wsparcie.
Lux u mnie wzloty i dołki, ale bardziej dołki. Chociaż dzisiaj mam już obojętne podejście do wszystkiego. Starania mnie tak zmęczyły, że już nie chce mi się bzykać, w ogóle w trakcie numerków jestem jakaś nieczuła. Nigdy z tym problemów nie miałam a tu jakaś blokada się włączyła. Teraz mam też akcje ratowania zęba. Miotam się z decyzją- jedna dentystka mówi ratować, druga wyrwać a trzecia nie wie. Chodzi o powtórną kanałówkę, mam przetokę na dziąśle, stan zapalny w kości, kanały były dobrze wypełnione. Ząb na razie nie boli.Z jednej strony bardzo mi na nim zależy a z drugiej nie uśmiecha mi się łazić na kilka wizyt, zapłacić 1500-2000 zł a potem może okazać się że jest do wyrwania.Nikt tej gwarancji niestety nie daje. No i nie wiadomo kiedy zajdę w ciąże. A nie chce potem mieć taki dyskomfort będąc w ciąży (jeśli w ogóle uda się w nią kiedykolwiek zajść). A Ty kiedy na l4?
agnesis skoro prawnik mówi, że masz szanse to ją załatw. Niech Cię popamięta wredna suka.

reklama
Do góry