reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A no widzisz Arya!!
Czyli ta metoda skutkuje!!!
Teraz tylko dobrze owulacje wyczuc Bo chce synka [emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Mam już 2 synów. Teraz robię starania o córkę. Ale nie nastawiam się. Raczej jak coś to wkręcić sobie, że 3 też będzie syn. W razie co córcia będzie miła niespodzianką:D

Ja też poproszę do tabelki.
Arya, Ewa 37lat, @-30.08.2016, cykl 1, o 3 dziecko :)

reklama
A no widzisz Arya!!
Czyli ta metoda skutkuje!!!
Teraz tylko dobrze owulacje wyczuc Bo chce synka [emoji23][emoji23]

Carmen, wejdź na temat:" jak i czy można zaplanować płeć dziecka". Ja też tam jestem starając się o córkę. Dziewczyny piszą o swoim doświadczeniu, diecie odpowiedniej i innych czynnikach, które trzeba spełnić na określoną płeć. Prawda jest jednak taka że szanse są i tak 50% czyli tyle samo co bez specjalnych kombinacji.

Carmen, wejdź na temat:" jak i czy można zaplanować płeć dziecka". Ja też tam jestem starając się o córkę. Dziewczyny piszą o swoim doświadczeniu, diecie odpowiedniej i innych czynnikach, które trzeba spełnić na określoną płeć. Prawda jest jednak taka że szanse są i tak 50% czyli tyle samo co bez specjalnych kombinacji.
Ok poczytam
Dziekuje

No więc statystyki wyglądają następująco:
upload_2016-8-23_13-18-9.png

Linia trendu pokazuje, że sukcesów będzie coraz więcej! :):) Minimum 10 w maju!

upload_2016-8-23_13-10-10.png

Załączniki

• upload_2016-8-23_13-10-10.png
    upload_2016-8-23_13-10-10.png
    36,6 KB · Wyświetleń: 209
  • upload_2016-8-23_13-18-9.png
    upload_2016-8-23_13-18-9.png
    2,8 KB · Wyświetleń: 211
bertha tabelką poprawiłaś mi mega humor. Masz rację piszę się na maj i tak ma być. Dzięki za wsparcie.
Lux u mnie wzloty i dołki, ale bardziej dołki. Chociaż dzisiaj mam już obojętne podejście do wszystkiego. Starania mnie tak zmęczyły, że już nie chce mi się bzykać, w ogóle w trakcie numerków jestem jakaś nieczuła. Nigdy z tym problemów nie miałam a tu jakaś blokada się włączyła. Teraz mam też akcje ratowania zęba. Miotam się z decyzją- jedna dentystka mówi ratować, druga wyrwać a trzecia nie wie. Chodzi o powtórną kanałówkę, mam przetokę na dziąśle, stan zapalny w kości, kanały były dobrze wypełnione. Ząb na razie nie boli.Z jednej strony bardzo mi na nim zależy a z drugiej nie uśmiecha mi się łazić na kilka wizyt, zapłacić 1500-2000 zł a potem może okazać się że jest do wyrwania.Nikt tej gwarancji niestety nie daje. No i nie wiadomo kiedy zajdę w ciąże. A nie chce potem mieć taki dyskomfort będąc w ciąży (jeśli w ogóle uda się w nią kiedykolwiek zajść). A Ty kiedy na l4?
agnesis skoro prawnik mówi, że masz szanse to ją załatw. Niech Cię popamięta wredna suka.

reklama
Do góry