reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam juz synka, bardzo bym chciala teraz córke , ale w zeszlym cyklu zaszalelismy z mezem i kochalismy sie praktycznie codziennie i mam dezorientacie ;)
Jestem w podobnej sytuacji. Tzn. Jeszcze nie w ciazy, ale tez mam synka i chcialabym córeczkę [emoji5] ale najważniejsze żeby było zdrowe. A znów mój syn bardzo by chciał mieć brata. Mowi ze z bratem bedzie się mógł boksowac a z siostrą nie[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w podobnej sytuacji. Tzn. Jeszcze nie w ciazy, ale tez mam synka i chcialabym córeczkę [emoji5] ale najważniejsze żeby było zdrowe. A znów mój syn bardzo by chciał mieć brata. Mowi ze z bratem bedzie się mógł boksowac a z siostrą nie[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Moi się boksują na całego, nie ma problemu ;)

reklama
Mój synek tak samo chce braciszka ;)
A mój chce siostrzyczkę. [emoji4] Ja jakoś nie marze o parce. Zdrowie najważniejsze, ale gdyby góra dała możliwość, to chyba zaznaczyłabym opcje chłopca. Wolę samochody. [emoji1] Chociaż te słodkie sukieneczki...Dobrze, że to nie ja decyduję. [emoji14]

Do góry