Masz racje, zwlaszcza ze dlugo sie staralismy, zeby tylko bylo zdrowiutkieno sie okaze wyzej w ciazy co Bog zdecydowal
reklama
wlasnie, niewazna plec, wazne by wszystko bylo okMasz racje, zwlaszcza ze dlugo sie staralismy, zeby tylko bylo zdrowiutkie
A Ty nie znasz jeszcze płci swojego maluszka?wlasnie, niewazna plec, wazne by wszystko bylo ok
oluska88
Fanka BB :)
Jestem w podobnej sytuacji. Tzn. Jeszcze nie w ciazy, ale tez mam synka i chcialabym córeczkę [emoji5] ale najważniejsze żeby było zdrowe. A znów mój syn bardzo by chciał mieć brata. Mowi ze z bratem bedzie się mógł boksowac a z siostrą nie[emoji5]Ja mam juz synka, bardzo bym chciala teraz córke , ale w zeszlym cyklu zaszalelismy z mezem i kochalismy sie praktycznie codziennie i mam dezorientacie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój synek tak samo chce braciszkaJestem w podobnej sytuacji. Tzn. Jeszcze nie w ciazy, ale tez mam synka i chcialabym córeczkę [emoji5] ale najważniejsze żeby było zdrowe. A znów mój syn bardzo by chciał mieć brata. Mowi ze z bratem bedzie się mógł boksowac a z siostrą nie[emoji5]
oluska88
Kiedyś chyba bardziej mi zależało na tym żeby to była córka a teraz jak miałabym widzieć szczęście dziecka zadowolonego to że ma brata, to patrzę na to trochę inaczej.Mój synek tak samo chce braciszka
Moi się boksują na całego, nie ma problemuJestem w podobnej sytuacji. Tzn. Jeszcze nie w ciazy, ale tez mam synka i chcialabym córeczkę [emoji5] ale najważniejsze żeby było zdrowe. A znów mój syn bardzo by chciał mieć brata. Mowi ze z bratem bedzie się mógł boksowac a z siostrą nie[emoji5]
bertha
Oki, to wpisuję pierwszy terminAlbo 16 albo 19 wrzesnia bedzie @ ...
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ale przeciez dopiero masz termin na dzisiaj, to dajmy temu jeszcze szanse!Mnie można w ogóle wykreślić z tej tabelki bo moje cykle jak widać są nie przewidywalne....
reklama
anulka_p
A mój chce siostrzyczkę. [emoji4] Ja jakoś nie marze o parce. Zdrowie najważniejsze, ale gdyby góra dała możliwość, to chyba zaznaczyłabym opcje chłopca. Wolę samochody. [emoji1] Chociaż te słodkie sukieneczki...Dobrze, że to nie ja decyduję. [emoji14]Mój synek tak samo chce braciszka