reklama
zloz, pokaz babie, ze sie nie dasz, nie o kase chodzi, ale o zasady!Wróciłam od prawnika. Mówi, że spokojnie mogę składać wniosek do sądu, moje ryzyko jest minimalne, bo wypowiedzenie jest do doopy
Tylko teraz muszę podjąć decyzje czy chce czy nie chce a ja taka niezdecydowana że drugiej takiej osoby na świecie nie ma. Trochę się boję, w sumie nie wiem czego.
Mogę znaleźć pracę i wtedy zmienić pozew z przywrócenia do pracy na odszkodowanie.
Walczyć czy nie ? Kokosów nie dostanę, ale chodzi o zasady, nie?
znow masz dola?agnesis współczuje Ci. Ja też się boję o swoją pracę. Chociaż jak uda się zajść to raczej wracać tutaj nie będę chciała. Jeśli przyjdzie mi szukać nowej pracy zanim zaciążę to też starania raczej będą wstrzymane, nie wiem czy na zawsze.
A tak w ogóle to dosyć już mam tych starań. U mnie ten cykl też raczej szczęśliwy nie będzie. W ogóle ten cykl jakiś inny niż ostatnie, jakiś nie do przewidzenia. Zastanawiam się czy owulka już była a może trafił się jakiś bezowulacyjny.Dziś 15 dc., bobosexy były 9,11,12,13 i 14 dc i chyba na tym koniec. Nie mamy już chęci i siły, a ja to w ogóle nawet nie jestem w stanie się podniecić.Mój m jest zdołowany, że po raz trzeci z rzędu nie miałam orgazmu (pierwszy raz mamy taką sytuację więc chyba faktycznie już bokiem mi te starania wychodzą). W tym cyklu tez nieźle nerwowa jestem, mam dołki a to nie sprzyja zajściu. A w sobotę chyba idę wyrwać zęba.
Carmen24l
Fanka BB :)
Ja z tego co wiem to plemniki meskie zyja krocej wiec jest prawdopodobienstwo chlopczyka w owulacje, a te zenskie sa silniejsze i zyja dluzej wiec z nimi mozna zajsc Po....ja w pierwsza ciaze zaszlam Po okresie nawet niee wiem kiedy ..Bo mialam leciec do pl do mojej mamy i dzien przed odlotem mialam stosunek z mezem w okres,oczyywiscie nie byl mocny.. [emoji3] ale jak sie okazuje to starczylo i widac ten plemniczek zenski zyl dlugoo Bo mam coreczke. U mnie tak to wygladalo,bo okres jeszcze mialam potem przez 2 dni
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Paraplu
Fanka BB :)
Ja z tego co wiem to plemniki meskie zyja krocej wiec jest prawdopodobienstwo chlopczyka w owulacje, a te zenskie sa silniejsze i zyja dluzej wiec z nimi mozna zajsc Po....ja w pierwsza ciaze zaszlam Po okresie nawet niee wiem kiedy ..Bo mialam leciec do pl do mojej mamy i dzien przed odlotem mialam stosunek z mezem w okres,oczyywiscie nie byl mocny.. [emoji3] ale jak sie okazuje to starczylo i widac ten plemniczek zenski zyl dlugoo Bo mam coreczke. U mnie tak to wygladalo,bo okres jeszcze mialam potem przez 2 dni
Haha o matko to niezle zdeterminowany byl ten plemnik [emoji23]
I po Twoim przykladzie widac, ze metode naturalnego planowania rodziny mozna o kant stolu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u nas bylo przed owu a jest chlopak choc nam to bylo obojetne wiec...czesc dziewczyny co myslicie o planowaniu płci? myslicie ze sprawdza sie metoda w owulacje chlopczyk , a przed dziewczynka?
reklama
no sie okaze wyzej w ciazy co Bog zdecydowalJa mam juz synka, bardzo bym chciala teraz córke , ale w zeszlym cyklu zaszalelismy z mezem i kochalismy sie praktycznie codziennie i mam dezorientacie