reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
No dziewczyny widza a ja znow nie [emoji24] ale mam ciulowy ekran [emoji24][emoji24][emoji24]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Dzień dobry. [emoji4] Pochmurno dzisiaj, chociaż dla mnie zaświeciło dziś słoneczko. Bardzo blade jak na dzień po terminie @ ale jest!! [emoji4] [emoji173] [emoji324] [emoji295] Też widzicie czy tylko moje chcące oczy widzą? [emoji5] [emoji6]

Zobacz załącznik 768921
Pieknie widać!! Gratulacje!!! :):):) Ale miałaś przeczucia :):):)
Ja niestety czesto mam takie "przeczucia" ale jeszcze ani razu sie nie sprawdzily :D to moja głupia nadzieja i naiwność tak ze mną pogrywają.
Czy wpisac Cie na kwiecień czy juz maj? :):):)

Boboseksów mało, bo mąż pomieszkuje na naszej "budowie". Przejechał na weekend i w tym cyklu kochaliśmy się 10 dc, 14 dc i 15 dc.

Poprzednie negatywne to Pink Test Eco, ten dzisiejszy Bobotest. [emoji5]

Taaaak, miałam przeczucie. Te negatywy smuciły na moment, bo czułam, że się udało. Miałam wrażenie, że mąż patrzy na mnie jak na wariatkę. [emoji6]
A w którym dc była prawdopodobnie owu?
Jakies objawy mialas inne niz na @?

No i dobrze człowiek się stara pracuje do końca i taka wdzięczność. Trzeba myśleć o sobie to jedyny w życiu czas żeby odpocząć od pracy skupić się na macierzyństwie malenstwie i ciesżyć się tym[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie. A najlepszy czas na dlugie L4 to wlasnie pierwsza (zdrowa) ciąża, bo ma się masę czasu na odpoczynek, labę, relaks :) Przy drugim dziecku już więcej obowiązków (opieka nad pierwszym) i mniej czasu na leżenie brzuchem do góry :) takze ja nie zamierzam się opędzać od L4, tym bardziej, ze moj gin zapewne da mi zwolnienie od dnia kiedy tylko przyjde z pozytywnym testem.

Dziewczyny, a jak wy??
2016-08-18 Spark
2016-08-19 Madziara84
2016-08-20 Dariana
2016-08-20 Majka_km6
2016-08-21 Dżoł
Już po terminie @.. chyba ze ominelam jakąs informacje, czy test...

upload_2016-8-22_9-28-40.png

Załączniki

• upload_2016-8-22_9-28-40.png
    upload_2016-8-22_9-28-40.png
    33,1 KB · Wyświetleń: 357
Anulka gratulacje!
bertha ja chyba mam 34 dniowy cykl. W 29 i 31 test negatywny więc ciąży nie ma a na okres dalej czekam. Popsuło mi to wszystkie plany bo teraz na pewno nie zdążę z owulacją w czasie urlopu i nie wiem jak to będzie z przytulankami :(

Zobacz załącznik 768921
jest piekny bladzioch!!!! gratuluje!!
Witajcie,
Jestem dzisiaj w pracy ale zaraz pójdę do dyrekcji porozmawiać z nią.
Stwierdziłam ze nie ma co kłamać bo tutaj się domyślaja i potem powiedzą dyrektorka i będzie wściekła ze ja klamalam.
A do lekarza pójdę po pracy chyba że mnie zwolni wcześniej
a jak sie czujesz?

reklama
Do góry