reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i po wizycie... u mnie teraz goście siedzą wiec nie miałam kiedy Wam napisać.
Byłam u Pani doktor z 30 minutowa obsuwa bo korki kochane korki :*
Na szczęście miałam jej numer i przyjęła mnie uff...
Z jej obliczeń wyszła 4,5 tygodniowa ciaza a na usg cytuje " nic pewnie nie będzie widac" i ku jej i mojemu wielkiemu zdziwieniu jest juz widoczny pecherzyk!
Duży jak na tam wczesna ciążę, wysoko usadowiony, głęboko, szyjka zamknięta wszystko wygląda bardzo ładnie wg. Pani doktor.
Dostałam zapobiegawczo luteine 100mg i za tydzień/dwa mam przyjść na pierwsze usg.
Powiedziała ze jest w szoku bo zazwyczaj nic w tym czasie nie widać więc wszystko dobrze rokuje :-)
Wierze ze będzie dobrze...
super:)

reklama
Że oficjalnie trze potwierdzić żywa ciążę. ..generalnie trochę jestem zla bo mówiłam jej jaka mam prace i ze się boje a ona ze musimy czekać ze nie napisze mi nic dala luteine i kazała przyjść za 1,5 tyg. ...
Jakoś dam rade , tylko te słabości. ..ja to będę musiała brać l4 od razu bo przy dzieciach zarazki itp. A od września będzie niesamowity mlyn...150 dzieci. ..

Cześć Kochane. Jaki cudny dzień się zapowiada:-D w planach sernik i moja mała zołzica chce koniecznie pomagać, już wiem że mąka wyląduje na podłodze hehe...wieczorem grill. Podobno to powoli koniec ciepłych temperatur więc trzeba się spieszyć :-)

U mnie dzisiaj 17dc, po owulacji na bank...zobaczymy choć nie mam przeczucia że będzie dobrze:-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
tylko nie koniec!:) ja jutro wyjezdzam nad morze:) Chyba nie spale sie jak rak...:)

reklama
Do góry