reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć! Mogę dołączyć?

Staraczką jeszcze nie jestem, ale co się odwlecze to ... wiadomo ;)

Mam nadzieję zajść w ciążę na przełomie 2016/2017. Na razie ze względów zawodowych temat kolejnego potomka jest zamknięty.

Mam nadzieję, że pozwolicie mi zostać tutaj i kibicować w Waszych staraniach :)

reklama
Cześć! Mogę dołączyć?

Staraczką jeszcze nie jestem, ale co się odwlecze to ... wiadomo ;)

Mam nadzieję zajść w ciążę na przełomie 2016/2017. Na razie ze względów zawodowych temat kolejnego potomka jest zamknięty.

Mam nadzieję, że pozwolicie mi zostać tutaj i kibicować w Waszych staraniach :)
witaj pewnie, ze mozesz, ja mialam przerwe a i tak bylam na forum, dziewczyny nie daly mi odejsc

Coś o sobie.
W tym roku skończę 27 lat, mam synka i męża. Mieszkamy w centralnej Polsce. :) Na co dzień pracuję zdalnie w rodzinnej firmie.
Synuś - dziecko żłobkowe :)

Dziś akurat zawodowo zrobiłam już większość zaplanowanych rzeczy. Czas ogarnąć mieszkanko ;)

Ja dziś planów brak! Dziś mam wolne... Wiec leniuszkujemy z mężem. 2-3 razy w tygodniu opiekuje się 2 dzieci ;) zaraz 2 śniadanie i na stadion bic kilometry :) cudaśna pogoda
U mnie w Irlandii ;)

Dzień dobry .... widzę " sporo " znanych " twarzy " ....można dołączyć ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś planów brak! Dziś mam wolne... Wiec leniuszkujemy z mężem. 2-3 razy w tygodniu opiekuje się 2 dzieci ;) zaraz 2 śniadanie i na stadion bic kilometry :) cudaśna pogoda
U mnie w Irlandii ;)
u nas bylo slonko a teraz ulewa na calego a chcialam kosiarki dac pod sklep, ehh gdzie ta wiosna...weekend byl taki piekny

Do góry