reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć! Mogę dołączyć?

Staraczką jeszcze nie jestem, ale co się odwlecze to ... wiadomo ;)

Mam nadzieję zajść w ciążę na przełomie 2016/2017. Na razie ze względów zawodowych temat kolejnego potomka jest zamknięty.

Mam nadzieję, że pozwolicie mi zostać tutaj i kibicować w Waszych staraniach :)

reklama
Cześć! Mogę dołączyć?

Staraczką jeszcze nie jestem, ale co się odwlecze to ... wiadomo ;)

Mam nadzieję zajść w ciążę na przełomie 2016/2017. Na razie ze względów zawodowych temat kolejnego potomka jest zamknięty.

Mam nadzieję, że pozwolicie mi zostać tutaj i kibicować w Waszych staraniach :)
witaj pewnie, ze mozesz, ja mialam przerwe a i tak bylam na forum, dziewczyny nie daly mi odejsc

Coś o sobie.
W tym roku skończę 27 lat, mam synka i męża. Mieszkamy w centralnej Polsce. :) Na co dzień pracuję zdalnie w rodzinnej firmie.
Synuś - dziecko żłobkowe :)

Dziś akurat zawodowo zrobiłam już większość zaplanowanych rzeczy. Czas ogarnąć mieszkanko ;)

Ja dziś planów brak! Dziś mam wolne... Wiec leniuszkujemy z mężem. 2-3 razy w tygodniu opiekuje się 2 dzieci ;) zaraz 2 śniadanie i na stadion bic kilometry :) cudaśna pogoda
U mnie w Irlandii ;)

Dzień dobry .... widzę " sporo " znanych " twarzy " ....można dołączyć ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś planów brak! Dziś mam wolne... Wiec leniuszkujemy z mężem. 2-3 razy w tygodniu opiekuje się 2 dzieci ;) zaraz 2 śniadanie i na stadion bic kilometry :) cudaśna pogoda
U mnie w Irlandii ;)
u nas bylo slonko a teraz ulewa na calego a chcialam kosiarki dac pod sklep, ehh gdzie ta wiosna...weekend byl taki piekny

Do góry