reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hey mozna sie dolaczyc?? Tez siie staram,co prawda dopiero pierwszym cykl...teraz zaczynam drugi i mam nadzieje,ze bedzie szczesliwszy :)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
carmen jasne że możesz do nas dołączyć. Trochę nas tu jest. Napisz coś o sobie. Ile masz lat, czy masz już dzieci, itp.

u mnie dziś 27 dc, szyjka tak samo jak przy ostaniej ciąży wygięta do tyłu, wysoko zamknięta, może to coś wróży, sluzu mało ale ostatnio tez nie miałam:p

sałatkowa trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Hej piękności :-)
Ja dzisiaj na 16 mam lekarza przeczuwam ze nie będzie nic widać. ..ale kto wie.
Skoro testy wychodziły prze okresem to może owulka była szybciej..?
Nie wiem zobaczymy :-) co ma być to będzie ważne żeby dala mi jakieś wskazówki ew. Leki czy coś :-)

U mnie koleżanka zaszła przy dwóch razach tylko to jak ona zaszła to juz jakis meksyk:D i tutaj tez sa dziewczyny co po dwóch razach sie udalo wiec moze dla Ciebie też bedzie szczesliwa ta dwójeczka:D również dziękuje :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba wykrakalam 30 dniowe cykle. Bo wlasnie po sikaniu mialam rozowy papier [emoji45] wiec @ sie rozkreca, bo na implantacje za wczesnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KatarzynkaBe- powodzenia u lekarza. [emoji5] [emoji106]

A ja dziewczyny jestem w ciąży (albo chora psychicznie) i w nosie mam te testy. Kupię dziś bardziej czuły i jutro powtórzę. [emoji4]

reklama
Do góry