Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no to witamy w klubie balonówJa tez sie zapisuje do baloników..![]()
wiesz mysle ze i u nas tak bedzie. Zawsze tak robil... Nie okazywal az tak bardzo ze sie cieszy ale bardzo o mnie dbal. We wszystkim mi pomagal, rozumial jak nie bylo obiadu bo sie zle czulam, czy jak bylo nieposprzatane... Mysle ze teraz tez tak bedzie. Napewno sie boi ze moze byc powtorka. Napewno boi sie wybiegac w przyszlosc. Narazie to nie ma sensu bo dzis jest co jest...saatlka a tak apropo cieszących się mężów mój tez nie okazywał ze się cieszy bo twierdził że to do niego jeszcze nie dotarło, ale bardzo o mnie dbał jedzonko, pomoc przy obowiązkach domowych bez gadania, no ale bajka trwała 4 dni bo poroniłam.
Więc faceci czasami nie okazują uczuc jak my. ALe w głębi się bardzo ciesza.
Pochwalcie się balonikami[emoji5] w końcu są tam fasolki więc to domek z którego należy być dumnym[emoji5]Hehe no to witamy w klubie balonów![]()
A ja jestem prawie 6 lat po ślubie i nadal lubię gdy mąż okazuje mi uczucia i jesteśmy ze sobą bardzo blisko nie wyobrażam sobie żeby kiedyś było inaczej. Poprostu taki mam charakter[emoji5]salatkaOwocowa - jesteście dopiero 2 lata po ślubie. Uwierz mi, że po 10 przestaniesz zwracać uwagę na takie pierdoły![]()
3 lata po slubie, 7 przed czyli 10 lat razemsalatkaOwocowa - jesteście dopiero 2 lata po ślubie. Uwierz mi, że po 10 przestaniesz zwracać uwagę na takie pierdoły![]()