reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja niby dzisiaj zaczynam dni płodne (ostatni cykl trwał 40 i 35 dni) więc zaczynam starania od 35.. tylko mam problem, Męża ząb boli i dosłownie umiera z bólu... to się nazywa pech ;(( chyba z sexu nici ;(
No ból zęba to poważna sprawa.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam masz cykl koło 35-40 dni i zaczynasz starania 35 dnia?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny:) zakupilam fure testow ovu i ciazowych;) jeszcze mam nadzieje, ze moze w tym cyklu mi sie udalo, choc przytulanka byly tylko trzy:/ ale jak utrafilam w ten jeden jedyny dzien to moze akurat zaskoczy:) powiedzcie mi Kochane, jak to jest z tym monitoringiem, ktorego dnia cyklu powinnam isc do ginekologa?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam w tym cyklu tylko jedno przytulankami to wieczorem po owu ktora była ok. południa :) (dobrze wyczułam wczoraj owu, byłam dzisiaj u gina i pękł pecherzyk, z lewego jajnika).
Mi gin każde przyjść zawsze 10-go dnia, i potem w zależności od wielkości pęcherzyka to umawiamy sie na kolejna wizyte zeby zobaczyć czy urósł i ewentualnie podaje pregnyl. Ale to tez zależy jak długie masz cykle. Ja mam 28dni. I mysle ze 11-12 dc gdybym szła to byłoby wystarczajaco bo 10-go pecherzyki zwykle sa jeszcze małe.

Dziewczyny pomóżcie bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć... U mnie 29dc, powinna byc miesiączka a nie ma, zrobilam 2 testy i na kazdym jest blada druga kreska. Probowalam zrobic zdjecie nie wiem czy widac. Oprocz tego od owulacji kluje mnie caly czas po jednej stronie brzucha na dole. Nie jest to dotkliwy bol ale caly czas trwa. Dzisiaj mam bardzo duze problemy żołądkowe a konkretnie rozwolnienie. Temperature (mierzona w ustach) mam na poziomie 37.3. Czy jestem w ciąży? Czy to wszystko jest normalne? Glupieje juz bo przeczytalam ze klucie w podbrzuszu to może być ciąża pozamaciczna... nie wiem czy się cieszyć czy martwic?Zobacz załącznik 768299
Nie widze zdjecia :( sałatka, twojego wczoraj tez nie widziałam :( buuu
Gratulacje w każdym bądź razie!! :)

Dziewczyny czy którąś z Was bolał brzuch po zastrzyku pregnyl...jest wzdęty ...ciężko opisać to uczucie ...nie jest to jakiś ostry ból ...brzuch jest odczuwalny
Tak, takie jest uczucie po pregnylu. Owu zwykle mocniej czuć.

Hej..musze sie komus wyżalić.. Mialo byc tak pięknie a jest dupa . Staranka byly 9dc10dc potem 12,13 i 14.. Dzisiaj jest 15 dc i probowalismy dzialac ale pierwszy raz sie tak zdarzylo ze moj chlop jest mega zmęczony i nici były z finiszu :o jutro tez nic z tego nie bedzie :/ duzo sluzu sie pojawilo od 12dc i bóle oraz klucie w podbrzuszu .. Przedwczoraj raz mialam zabarwiony sluz a wczoraj znacznie wiecej tego sluzu brazowo/rozowego.. Martwie sie ze owu przedemna i kij z tego bedzie :o kalendarz owu mi wyznacza owulke na 16dc ale te nasze 2 razy w miesiacu zawsze byly 15/16 dc i nie wychodzilo takze sama juz nie wiem .. Przez to wszystko nie mam ochoty z K gadać . ehh

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Malami88, AnnaMaria,salatkaOwocowa gratuluję Wam z całego serca! I trzymam kciuki żeby było dobrze - na pewno będzie :)

SalatkaOwocowa pewnie Twój mąż tak się zachowuje, ponieważ się boi. Faceci też to wszystko przeżywają. Zobaczysz, że jeszcze będzie się cieszył :)

Malami88 ja też jestem strasznie płaczliwa, więc Cie rozumiem :)

Korek2016 trzymam kciuki żeby koszulka zadziałała :D

Do góry