reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny pomóżcie bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć... U mnie 29dc, powinna byc miesiączka a nie ma, zrobilam 2 testy i na kazdym jest blada druga kreska. Probowalam zrobic zdjecie nie wiem czy widac. Oprocz tego od owulacji kluje mnie caly czas po jednej stronie brzucha na dole. Nie jest to dotkliwy bol ale caly czas trwa. Dzisiaj mam bardzo duze problemy żołądkowe a konkretnie rozwolnienie. Temperature (mierzona w ustach) mam na poziomie 37.3. Czy jestem w ciąży? Czy to wszystko jest normalne? Glupieje juz bo przeczytalam ze klucie w podbrzuszu to może być ciąża pozamaciczna... nie wiem czy się cieszyć czy martwic?Zobacz załącznik 768302
jak dla mnie ciaza:)

reklama
Moj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
Zachowuje sie tak jakby bylo wszystko po staremu. Nie oczekuje zeby skakal z radosci i nosil mnie na rekach, ani zeby non stop gadal o ciazy. Ale on nic nie mowi na ten temat... Test lezy na widoku jak jakas relikwia a on nic...Niedlugo powie zebym go schowala...
No coz nie tak sobie to wyobrazalam...
Może Twoje poronienie ciężko przeżył. Faceci czasami nie okazują do końca tego co czują i teraz nie chce się cieszyć za szybko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Może Twoje poronienie ciężko przeżył. Faceci czasami nie okazują do końca tego co czują i teraz nie chce się cieszyć za szybko.

Zgadzam się z oluska88 faceci działają i inaczej niż my, często przeżywają swoje emocje w milczeniu. Sama też często mam wrażenie że on czegoś nie przeżywa bo nie mówi o tym, ale potem jak porozmawiamy to się okazuje, że jednak przeżywa tylko jakoś tak niezrozumiale .

reklama
Normalnie zaczął boleć mnie prawy jajnik. Zawsze tylko lewy a teraz prawy. Wczoraj wieczorem juz mnie troszkę bolalo ale myślałem ze mam schizy a dzisiaj proszę boli. Az dziwne.

Do góry