mi powiedział gin ze miesiaczke powinnam dostać 4 tyg od poronienia, u mnie nawet niczego nie było w macicy, dlatego miałam podejrzenie pozamacicznej a poza tym gin mówił ze macica jest za cienka jak na zagnieżdżenie wiec to była wczesna ciąża.
reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Moj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
Zachowuje sie tak jakby bylo wszystko po staremu. Nie oczekuje zeby skakal z radosci i nosil mnie na rekach, ani zeby non stop gadal o ciazy. Ale on nic nie mowi na ten temat... Test lezy na widoku jak jakas relikwia a on nic...Niedlugo powie zebym go schowala...
No coz nie tak sobie to wyobrazalam...
Zachowuje sie tak jakby bylo wszystko po staremu. Nie oczekuje zeby skakal z radosci i nosil mnie na rekach, ani zeby non stop gadal o ciazy. Ale on nic nie mowi na ten temat... Test lezy na widoku jak jakas relikwia a on nic...Niedlugo powie zebym go schowala...
Victoria30
Czesc Dziewczyny zakupilam fure testow ovu i ciazowych jeszcze mam nadzieje, ze moze w tym cyklu mi sie udalo, choc przytulanka byly tylko trzy:/ ale jak utrafilam w ten jeden jedyny dzien to moze akurat zaskoczy powiedzcie mi Kochane, jak to jest z tym monitoringiem, ktorego dnia cyklu powinnam isc do ginekologa?
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
salatkaOwocowa
a bedziesz sie chciala od razu starac po okresie?mi powiedział gin ze miesiaczke powinnam dostać 4 tyg od poronienia, u mnie nawet niczego nie było w macicy, dlatego miałam podejrzenie pozamacicznej a poza tym gin mówił ze macica jest za cienka jak na zagnieżdżenie wiec to była wczesna ciąża.
NeSSi
Moderatorka
Życie to nie bajka niestetyMoj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
salatkaOwocowa
A moze bedzie Ci tylko jeden potrzebny ciazowy?Czesc Dziewczyny zakupilam fure testow ovu i ciazowych jeszcze mam nadzieje, ze moze w tym cyklu mi sie udalo, choc przytulanka byly tylko trzy:/ ale jak utrafilam w ten jeden jedyny dzien to moze akurat zaskoczy powiedzcie mi Kochane, jak to jest z tym monitoringiem, ktorego dnia cyklu powinnam isc do ginekologa?
Ja wczoraj kupilam kilka i jak narazie jeden wykorzystalam
salatkaOwocowa
no niestety... Przekonalam sie o tym nie razŻycie to nie bajka niestety
Ale no moglby cos baknac przynajmniej, milo by mi sie zrobilo
Victoria30
Salatka no nie dziwie Ci sie ze sie wkurzasz ja tez bym oczekiwala innego zachowania, a wlasnie ze powinien Cie na rekach nosic! I skakac wokol Ciebie! I gadac o ciazy ile tylko bedziesz chciala przeciez to najpiekniejszy czas, dla was obojga! Niech sie wezmie w garść!Moj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
reklama
salatkaOwocowa
ja tez...i strasznie sie denerwuje. MAm nadzieje ze nie doprowadze sie do takiego stanu jak w pierwszej ciazy. Tak sie poklocilam z mezem ze mu napislam przez esa ze go nienawidze... Jak ochlonelam to nie wiedzialam jak go przepraszac... Widzialam jak mu bylo przykroA najgorsze że jestem strasznie placzliwa mój M i moja córcia potrafią mnie w 3 min doprowadzić do łez ..