reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mi powiedział gin ze miesiaczke powinnam dostać 4 tyg od poronienia, u mnie nawet niczego nie było w macicy, dlatego miałam podejrzenie pozamacicznej a poza tym gin mówił ze macica jest za cienka jak na zagnieżdżenie wiec to była wczesna ciąża.

reklama
Moj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
Zachowuje sie tak jakby bylo wszystko po staremu. Nie oczekuje zeby skakal z radosci i nosil mnie na rekach, ani zeby non stop gadal o ciazy. Ale on nic nie mowi na ten temat... Test lezy na widoku jak jakas relikwia a on nic...Niedlugo powie zebym go schowala...
No coz nie tak sobie to wyobrazalam...

Czesc Dziewczyny:) zakupilam fure testow ovu i ciazowych;) jeszcze mam nadzieje, ze moze w tym cyklu mi sie udalo, choc przytulanka byly tylko trzy:/ ale jak utrafilam w ten jeden jedyny dzien to moze akurat zaskoczy:) powiedzcie mi Kochane, jak to jest z tym monitoringiem, ktorego dnia cyklu powinnam isc do ginekologa?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj kochany mezus udaje ze nic sie nie stalo... Nie doslyszal wczoraj, nie dowidzial kresek na tescie?
Zachowuje sie tak jakby bylo wszystko po staremu. Nie oczekuje zeby skakal z radosci i nosil mnie na rekach, ani zeby non stop gadal o ciazy. Ale on nic nie mowi na ten temat... Test lezy na widoku jak jakas relikwia a on nic...Niedlugo powie zebym go schowala...
Życie to nie bajka niestety ;)

Czesc Dziewczyny:) zakupilam fure testow ovu i ciazowych;) jeszcze mam nadzieje, ze moze w tym cyklu mi sie udalo, choc przytulanka byly tylko trzy:/ ale jak utrafilam w ten jeden jedyny dzien to moze akurat zaskoczy:) powiedzcie mi Kochane, jak to jest z tym monitoringiem, ktorego dnia cyklu powinnam isc do ginekologa?

A moze bedzie Ci tylko jeden potrzebny ciazowy?:)
Ja wczoraj kupilam kilka i jak narazie jeden wykorzystalam:)

Salatka no nie dziwie Ci sie ze sie wkurzasz ja tez bym oczekiwala innego zachowania, a wlasnie ze powinien Cie na rekach nosic! I skakac wokol Ciebie! I gadac o ciazy ile tylko bedziesz chciala:) przeciez to najpiekniejszy czas, dla was obojga! Niech sie wezmie w garść!

reklama
A najgorsze że jestem strasznie placzliwa :( mój M i moja córcia potrafią mnie w 3 min doprowadzić do łez ..
ja tez...i strasznie sie denerwuje. MAm nadzieje ze nie doprowadze sie do takiego stanu jak w pierwszej ciazy. Tak sie poklocilam z mezem ze mu napislam przez esa ze go nienawidze... Jak ochlonelam to nie wiedzialam jak go przepraszac... Widzialam jak mu bylo przykro:(

Do góry