reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Salatka no nie dziwie Ci sie ze sie wkurzasz ja tez bym oczekiwala innego zachowania, a wlasnie ze powinien Cie na rekach nosic! I skakac wokol Ciebie! I gadac o ciazy ile tylko bedziesz chciala:) przeciez to najpiekniejszy czas, dla was obojga! Niech sie wezmie w garść!

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
za idealnie by bylo:)
Moze jak zalatwimy inna wazna sprawe to przypomni sobie ze bedzie mial drugie dziecko:)

reklama
salatkaOwocowa hormony działają, musisz trochę dać na wstrzymanie. Może wystarczy zapytać go ? A nie oczekiwać, że sam wyskoczy ? Faceci różnie reagują - nie każdy ulega emocjom.

Dziewczyny pomóżcie bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć... U mnie 29dc, powinna byc miesiączka a nie ma, zrobilam 2 testy i na kazdym jest blada druga kreska. Probowalam zrobic zdjecie nie wiem czy widac. Oprocz tego od owulacji kluje mnie caly czas po jednej stronie brzucha na dole. Nie jest to dotkliwy bol ale caly czas trwa. Dzisiaj mam bardzo duze problemy żołądkowe a konkretnie rozwolnienie. Temperature (mierzona w ustach) mam na poziomie 37.3. Czy jestem w ciąży? Czy to wszystko jest normalne? Glupieje juz bo przeczytalam ze klucie w podbrzuszu to może być ciąża pozamaciczna... nie wiem czy się cieszyć czy martwic?Zobacz załącznik 768299

ja tez...i strasznie sie denerwuje. MAm nadzieje ze nie doprowadze sie do takiego stanu jak w pierwszej ciazy. Tak sie poklocilam z mezem ze mu napislam przez esa ze go nienawidze... Jak ochlonelam to nie wiedzialam jak go przepraszac... Widzialam jak mu bylo przykro:(
My kobiety :) denerwuje się to ja za trzech za każdą pierdole :)

Salatka a może mąż jest powsciagliwy po doświadczeniach przykrych jakie Was spotkały.

St ciąża jak dla mnie. I nie czytaj nic w internecie bo osiwiejesz :) brzuch w ciąży zazwyczaj kluje ;)

reklama
Salatka a może mąż jest powsciagliwy po doświadczeniach przykrych jakie Was spotkały.

St ciąża jak dla mnie. I nie czytaj nic w internecie bo osiwiejesz :) brzuch w ciąży zazwyczaj kluje ;)
no wlasnie wczoraj mi cos podobnego powiedzial... Rozumiem ze sie boi ale ja tez sie boje i chcialbym o tym porozmawiac...
Chyba ja musze ten temat zaczac bo na niego sie nie doczekam:)

Do góry