reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
gratuluje zafasolkowanym

sałatkowa w którym cyklu zaczęłam starania po poronieniu?
ja jeszcze nie dostałam okresu od poronienia ale działaliśmy mało bo mało ale zawsze
dziś 26 dc

I mnie dziś pojawiła się @ dzień przed terminem. Bardzo się cieszę będzie można szybciej rozpocząć starania [emoji5] już się nie mogę doczekać. Bertha jak będziesz coś działała w tabelce to możesz mi zmienić ze następna ma być 16.09 no i cykl starań na 1. Ale oświadczam wszem i wobec ze zrobię co w mojej mocy aby @ nie przyszla[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam jestem nowa .....od 13 lat staram sie o dzidziusia u roznych lekarzy bylam niby wszystko bylo ok i nikt nie widzial problemu...po namowach przyjaciolki postanowilam sprobowac za niecaly tydzien mam urodzinki moze zdarzy sie cud.Dzis bylam u doktorka we wtorek na kontroli czy pojawil sie pecherzyk po lamecie. Dzis powtorka powiekszyl sie z czego jestesmy zadowoleni bo moj problem polegal na tym ze nie jajeczkowałam .Dzis dostalam zastrzyk na pekniecie. We wtorek kontrola...mam nadzieje ze po tylu latach w koncu sie uda...moze ktoras z Was brala ten lek ..jak spostrzezenia
No to znów przyszła nadzieja większa niż zwykle! Trzymamy kciuki ;)

A ja znów plamię... Pewnie jutro przyjdzie wredna@
Już nie mogę doczekać się kolejnego cyklu, dzięki testom owu może jakoś w końcu go rozgryzę :D

Hej dziewczyny byłam u lekarza niestety na NFZ nie zbadał mnie nie zrobił nic kazał czekać i przyjść ewentualnie za 2 tyg na usg no ale mnie wkur.... :(

Dziewczyny uciekam z domu.
W imię obrony mojej fasolki bo gdyby nie to to przysięgam, że mój brat i jego milejdi dostaliby odemnie takie wciry ze zalowaliby do końca życia.
Od wczoraj mojemu bratu odwalilo a dzisiaj dołączyła się jego piękna mery i cały dzień w pracy dostaje obraźliwe smsy od nich na zmianę.
Mam dosyć. ...trwa to już 8 lat i nic się nie dzieje jedyne czero się dorobil to padaczka alkoholowa.
Biorę psa, manele i spadam stamtąd.
Przyznałam się przez to mamie żeby wiedziała że zostawiam jej mieszkanie na pastwę losu a siostrze bo poprosiłam ja żeby poszła ze mna do mieszkania zabrać psa j rzeczy bo nie chce iść sama. To damski bokser wiecie...
Mama przez telefon nic nie zdziała czekamy aż wróci a siostra ma mnie w dupie.
Powiedziała ze nigdzie ze mną nie idzie, odbiera tylko córkę i jedzie do siebie....porażka. ja byłam na każde jej zawołanie :-(
Smutno mi...a mój mąż jest tak wsciekly ze nawet nie chce aby szedł do mieszkania ze mną bo się pobija i na co mi te nerwy :'(
Niech mi jutro powie ze wszystko w porządku i będę spokojniejsza ;-(
Co robić. ..powstrzymuje się od walki o mieszkanie tylko przez fasolkę.

Zaktualizowana tabelka - nowy cykl oluski i salatka przechodzi do tabelki zielonej! :)
Kto chce zaktualizowac/uzupelnic dane, zapraszam. Ja tymczasem wybieram sie do gina sprawdzic czy pecherzyk był i pekł, czy moze jeszcze rośnie...:

upload_2016-8-18_13-29-23.png

Załączniki

• upload_2016-8-18_13-29-23.png
    upload_2016-8-18_13-29-23.png
    32,5 KB · Wyświetleń: 320
reklama
No chyba będę musiała iść prywatnie ale teraz sezon urlopowy i ciężko :( no dupek jakich mało ehhh teraz żyj w niepewności 2 tygodnie czy jesteś w ciąży czy nie ... :( zwariuje

Do góry