reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A może po prostu róbcie to wtedy kiedy się pojawia śluz płodny. On występuje na kilka dni przed owu..

Na chyba, że np. Śluz u Ciebie jest tylko na szyjce i nie wypływa to wtedy też dupa.

Na pewno zweryfikuje teraz kiedy sa przytulanki, zeby szerzej obstawić płodne. Ten cykl po prostu mnie zaskoczył.
Ze śluzem bardzo rożnie, ale kontroluje go wewnątrz wiec wiem kiedy jaki jest. W tym cyklu bardzo skąpy jest.

Kochana, dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia się komórki jajowej w macicy następuje produkcja hcg.

Możesz być spokojna. Dzidziol się już zadomowił. W tym tygodniu jakbyś poszła na usg to już by było widać pęcherzyk ciążowy :)
Kocham Cię :D :*
Czyli mogę być spokojniejsza...wtedy już też miałam bete ale słabo rosła aż wiadomo. ..Poszla.
Teraz rośnie wiec mam nadzieje ze jest dobrze ;-) w piątek się przekonamy :-)
Dziękuję :*

Kocham Cię :D :*
Czyli mogę być spokojniejsza...wtedy już też miałam bete ale słabo rosła aż wiadomo. ..Poszla.
Teraz rośnie wiec mam nadzieje ze jest dobrze ;-) w piątek się przekonamy :-)
Dziękuję :*

Beta bardzo ładnie Ci rośnie. Teraz spokojnie czekaj na wizytę :)
Mi w pierwszej ciąży też beta ładniej rosła niż w tej, która straciłam.
A wiecie co? Ja to jestem normalnie głupia :p Mam takiego gościa, który rozłada karty tarot. Pytałam się go czy widzi u mnie ciążę. To powiedział mi, że w przeciągu pół roku powinnam zajść w ciążę i że widzi w kartach zdrowe i silne dziecko. Pokazała mu się karta słońce, a w tarocie ta karta wskazuje na chłopca.. Jestem ciekawa czy mi się to sprawdzi.
Jak mi wywróżył pierwsza i druga ciążę to się sprawdziło. Mojej koleżance tak samo.

reklama
betha u nas z przytulasami też kiepsko, albo jesteśmy zmęczeni i nam się najzwyczajnie nie chce albo jak nam się chce to synek w pobliżu i wtedy ciężko. W dni płodne spinamy się na 3 numerki a potem do okresu nic albo 1 numerek. Po okresie zdarzy się numerek a potem już w dni płodne. W sumie to na cykl (26 dniowy ) mamy 4 numerki, trochę mnie to przeraża, ze nasze życie erotyczne takie kiepskie jest. Mój m też mnie wkurza pod tym względem, że jak mu się chce to nie da żadnego znaku, nie powie, nie zachęci tylko czeka że ja jego ochotę wyczuję i się rzucę na niego. Bez sensu.Czasem mi mówi po fakcie, że dziś rano miał na mnie ochotę a ja do niego "dlaczego nic nie powiedziałeś, nie zrobiłeś?" a on że zawsze o tej godzinie śpie i nie chce mnie budzić. A ja z kolei mam ochotę na wieczór i jemu się już nie chce. Albo mówi, że mały jest cały czas w pobliżu i nie da rady. Ja mu na to, żeby załatwił opiekę dla niego na choćby godzinę to on, że to nasze dziecko i my mamy się nim zajmować.

Do góry