Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może po prostu róbcie to wtedy kiedy się pojawia śluz płodny. On występuje na kilka dni przed owu..
Na chyba, że np. Śluz u Ciebie jest tylko na szyjce i nie wypływa to wtedy też dupa.
Bertha dziś zalecam się przytulać![]()
Paraplu, a może w ciąży jesteś i dlatego nie ma okresu?
Kocham CięKochana, dopiero po 48 godzinach od zagnieżdżenia się komórki jajowej w macicy następuje produkcja hcg.
Możesz być spokojna. Dzidziol się już zadomowił. W tym tygodniu jakbyś poszła na usg to już by było widać pęcherzyk ciążowy![]()
Kocham Cię:*
Czyli mogę być spokojniejsza...wtedy już też miałam bete ale słabo rosła aż wiadomo. ..Poszla.
Teraz rośnie wiec mam nadzieje ze jest dobrze ;-) w piątek się przekonamy :-)
Dziękuję :*
Musialabym byc wiatropylna.
Ogolnie to powalone jest. Od tabletki dzisiaj mija dokladnie 7 tygodni a od zabiegu dokladnie 5 tygodni.
Za tydzien kontrola.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom