reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy jak ci beta spadała. Ja mialam akurat zabieg, nie roniłam samoistnie, i pierwsza @ dostałam po 37 dniach, gdzie tez mam cykle ok 28 dni.
Ale jak najbardziej, test nie zaskodzi ;)

reklama
Hej ;)
ja poronilam 21/22 lipiec i tez myslalam ze na dniach dostane okres bo mam 30dniowe cykle, a tymczasem bylam 2 dni temu u gin i sie okazalo ze wlasnie mam owulacje... wiec kto wie kiedy ten okres przyjdzie :( na pewno sie pochrzanilo troche...

Wydaje mi się ze owulacje miałam jyz tak około 16 dc objawy były ale czy była na pewno to kto wie , poczekamy zobaczymy co to z tego wyjdzie

Jak tak dziewczyny piszecie to sie sama boje zeby nic sie nie zmienilo .....chyba sie dopiero uspokoje jak bede dobrze po terminie @ ...

To zalezy jak ci beta spadała. Ja mialam akurat zabieg, nie roniłam samoistnie, i pierwsza @ dostałam po 37 dniach, gdzie tez mam cykle ok 28 dni.
Ale jak najbardziej, test nie zaskodzi ;)

Beta mi szybko spadała było 116 po dwóch dniach 84 a po tygodniu negatywny wynik wiec chyba się skuszę i zrobię test [emoji6]chociaż z drugiej strony nie wydaje mi się ze tak szybko bym zaszła ale zobaczymy

5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?
Gratulacje!!! Co to był za test? Hihih

reklama
Do góry