reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluje !!!! Bardzo szybko testy ciąże wykryły [emoji4]super !! Dziewczyny a poradzcie mi 20 lipca poroniłam w 5 tc jeszcze nie miałam @ no niby dzis ma przyjść bo dzis wypada 28 dc ale może po poronieniu mi się cykle wydłużyły czy coś chociaż ja zawsze miałam w miarę regularne 28-29 dc hmmm piersi mi urosły , wrażliwe są ale pewnie się wkręcam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy jak ci beta spadała. Ja mialam akurat zabieg, nie roniłam samoistnie, i pierwsza @ dostałam po 37 dniach, gdzie tez mam cykle ok 28 dni.
Ale jak najbardziej, test nie zaskodzi ;)

reklama
Hej ;)
ja poronilam 21/22 lipiec i tez myslalam ze na dniach dostane okres bo mam 30dniowe cykle, a tymczasem bylam 2 dni temu u gin i sie okazalo ze wlasnie mam owulacje... wiec kto wie kiedy ten okres przyjdzie :( na pewno sie pochrzanilo troche...

Wydaje mi się ze owulacje miałam jyz tak około 16 dc objawy były ale czy była na pewno to kto wie , poczekamy zobaczymy co to z tego wyjdzie

Jak tak dziewczyny piszecie to sie sama boje zeby nic sie nie zmienilo .....chyba sie dopiero uspokoje jak bede dobrze po terminie @ ...

To zalezy jak ci beta spadała. Ja mialam akurat zabieg, nie roniłam samoistnie, i pierwsza @ dostałam po 37 dniach, gdzie tez mam cykle ok 28 dni.
Ale jak najbardziej, test nie zaskodzi ;)

Beta mi szybko spadała było 116 po dwóch dniach 84 a po tygodniu negatywny wynik wiec chyba się skuszę i zrobię test [emoji6]chociaż z drugiej strony nie wydaje mi się ze tak szybko bym zaszła ale zobaczymy

5870124_Zdjcie0988.jpg

Dziewczyny tak jak obiecałam wczoraj wrzucam zdjecie moich testów, pierwszy robilam na8 dni przed spodziewana @, a drugi na 4 dni, zostalo mi jeszcze 3 dni do spodziewanej @, co myslicie?
Gratulacje!!! Co to był za test? Hihih

reklama
Do góry