reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja powiem po 1 usg, wtedy będę nieco spokojniesza

ja może wezmę Córcię na badanie ale jak dzidzia będzie większa

moja Ola ma to samo - nie mogę M ani przytulić ani pocałować bo jest mega zazdrość, płacz i krzyk!
O kota też jest zazdrosna:)

a to nie problem każdej kobiety?:p

brawo!!! super!!! a w ppiątek jaka była beta?
Dokładnie 78,4

reklama
To w którym cyklu Ci się teraz udało?
Pewnie, idź. Po poronieniu kolejna ciąża z góry jest ciążą wysokiego ryzyka. Fajnie by było jakby lekarz dał Ci luteine albo dupka i do tego acard. :)
Teraz mniej stresu. Ciesz się tym co masz i nie denerwuj się, bo sama doskonale wiesz że na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu.
od poronienia to 2 cykl.
Ale generalnie wtedy juz miesiąc po lekarz badając mnie powiedzial ze zagospodarowania się jak na psie i wszystko ok...eh miły :p
Idę idę musze tylko teraz w pracy uważać a to trudne bo ciągle się po schodach lata :-(

No właśnie słyszałam różne opinie... Na razie wypróbuję testy.

Jedyne co Ci mogę polecić to żel conceive plus. Nie jest zbyt tani, ale jest dobry. Jest bezzapachowy i poślizg jest piękny na nim :) Moja koleżanka używając go zaszła w ciążę. Ja też używałam ale tylko jeden cykl.

reklama
Do góry