W życiu bym nie przypuszczała ze tyle przyjdzie mi sie starać o trzecie dziecko. Myślałem że Raz dwa i będzie, a tu proszę. Nie ma i nie ma i dalej nic nie ma.W sumie mam tak samo...![]()
reklama
kolekcjonerka
Fanka BB :)
ja powiem po 1 usg, wtedy będę nieco spokojnieszaDziewczyny mam pytanie do tych które mają już dzieciaczki? Jak uważacie kiedy powiedzieć dziecku o ciąży? Moja Aurelka bardzo chce mieć rodzeństwo, najlepiej od razu siostrę i brata, ja jednak liczę na pojedyncza ciążei powiemy jej chyba jak juz ciąża będzie bardziej widoczna, będzie juz czuć ruchy. Jeszcze jest malutka i chyba cieżko jej będzie tyle czekać, zwłaszcza teraz jak dla niej nic się nie dzieje
![]()
Ja mam 4letnią córkę. Chcę jej powiedzieć tuż przed prenatalnymi w 13 tc i wziąć na badanie. [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
ja może wezmę Córcię na badanie ale jak dzidzia będzie większa
moja Ola ma to samo - nie mogę M ani przytulić ani pocałować bo jest mega zazdrość, płacz i krzyk!Musisz coś wymyśleć bo teraz potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie nianczyc jeszcze brata to ty teraz potrzebujesz opieki.
Oj przydało by się mojemu synkowi rodzeństwo bo jak sie z nim bawię i mąż się do mnie przytul i to od razu jest płacz i mama mama [emoji13]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O kota też jest zazdrosna
a to nie problem każdej kobiety?Ehhh patrząc na mojego męża zastanawiam się czy dam sobie radę z dwójką dzieci w domu jak już nam się uda zajść... W sumie to on jest gorszy od dziecka...jak to się mówi: Stare a głupie ;D
brawo!!! super!!! a w ppiątek jaka była beta?624,20 !!!!!! :-) <33333
Dokładnie. Słyszałam o parach które długo się starają, zdawałam sobie z tego sprawę ale myślałam że jak z dwójką tak ładnie mi poszło to trzecie wyjdzie mimochodem a tu zaczynam się zastanawiać że może nie jest mi dane i tyle.W życiu bym nie przypuszczała ze tyle przyjdzie mi sie starać o trzecie dziecko. Myślałem że Raz dwa i będzie, a tu proszę. Nie ma i nie ma i dalej nic nie ma.![]()
Tez tak myślę czasami . Czy jest mi dane mieć jeszcze jedno. Czas pokaże, tylko ze człowieka to dobija ze się nie udaje. Zaraz zacznę 6 cykl starań .Dokładnie. Słyszałam o parach które długo się starają, zdawałam sobie z tego sprawę ale myślałam że jak z dwójką tak ładnie mi poszło to trzecie wyjdzie mimochodem a tu zaczynam się zastanawiać że może nie jest mi dane i tyle.
Są pary które na prawdę długo się starają no i bywa. Jak mi się w kolejnym cyklu ne uda to pójdę do lekarza a jak i on wyczerpie swoje możliwości to odpuszczę. Najgorsze są te negatywne testy. Człowiek już się zdecydował, postawił wszystko na jedną kartę i nie może iść dalejTez tak myślę czasami . Czy jest mi dane mieć jeszcze jedno. Czas pokaże, tylko ze człowieka to dobija ze się nie udaje. Zaraz zacznę 6 cykl starań .
Ja w następnym cyklu zacznę brać wiesiolek,może on trochę pomoże. Zaopatrzylqm się już w testy owulacyjne,a jak dobrzr się ułoży to pojadę na monitoring . Wszystko zależy czy @ przyjdzie punktualnie czy nie.Są pary które na prawdę długo się starają no i bywa. Jak mi się w kolejnym cyklu ne uda to pójdę do lekarza a jak i on wyczerpie swoje możliwości to odpuszczę. Najgorsze są te negatywne testy. Człowiek już się zdecydował, postawił wszystko na jedną kartę i nie może iść dalej![]()
Właśnie szukam gdzie po za allegro można kupić te testy taniej. Widzę np. że zamawiając do apteki za test ciążowy można zapłacić 2,50 za sztukę hmmm A wiesiołek gdzie kupiłaś?Ja w następnym cyklu zacznę brać wiesiolek,może on trochę pomoże. Zaopatrzylqm się już w testy owulacyjne,a jak dobrzr się ułoży to pojadę na monitoring . Wszystko zależy czy @ przyjdzie punktualnie czy nie.
Wiesiolek w dm. Ja testy zamawiałam na eBay, 30 owulacyjnych +10 ciążowych.Właśnie szukam gdzie po za allegro można kupić te testy taniej. Widzę np. że zamawiając do apteki za test ciążowy można zapłacić 2,50 za sztukę hmmm A wiesiołek gdzie kupiłaś?
Ja w następnym cyklu zacznę brać wiesiolek,może on trochę pomoże. Zaopatrzylqm się już w testy owulacyjne,a jak dobrzr się ułoży to pojadę na monitoring . Wszystko zależy czy @ przyjdzie punktualnie czy nie.
Ja tez brałam wiesiołek i u mnie był odwrotny skutek. Jak go brałam to nie miałam w ogóle śluzu. Susza taka że prawie się zacierałam. Bez wiesiołka lepiej szło
reklama
eveee
Moderatorka
A to małpa jedna... [emoji54]i dziś rano nawiedziła mnie @. Jeszcze taka wredna bo z bardzo moconym bólem brzucha buu![]()
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka