reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych które mają już dzieciaczki? Jak uważacie kiedy powiedzieć dziecku o ciąży? Moja Aurelka bardzo chce mieć rodzeństwo, najlepiej od razu siostrę i brata, ja jednak liczę na pojedyncza ciąże ;) i powiemy jej chyba jak juz ciąża będzie bardziej widoczna, będzie juz czuć ruchy. Jeszcze jest malutka i chyba cieżko jej będzie tyle czekać, zwłaszcza teraz jak dla niej nic się nie dzieje ;)
ja powiem po 1 usg, wtedy będę nieco spokojniesza

Ja mam 4letnią córkę. Chcę jej powiedzieć tuż przed prenatalnymi w 13 tc i wziąć na badanie. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

ja może wezmę Córcię na badanie ale jak dzidzia będzie większa

Musisz coś wymyśleć bo teraz potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie nianczyc jeszcze brata to ty teraz potrzebujesz opieki.
Oj przydało by się mojemu synkowi rodzeństwo bo jak sie z nim bawię i mąż się do mnie przytul i to od razu jest płacz i mama mama [emoji13]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
moja Ola ma to samo - nie mogę M ani przytulić ani pocałować bo jest mega zazdrość, płacz i krzyk!
O kota też jest zazdrosna:)

Ehhh patrząc na mojego męża zastanawiam się czy dam sobie radę z dwójką dzieci w domu jak już nam się uda zajść... W sumie to on jest gorszy od dziecka... :p jak to się mówi: Stare a głupie ;D
a to nie problem każdej kobiety?:p

624,20 !!!!!! :-) <33333
brawo!!! super!!! a w ppiątek jaka była beta?

W życiu bym nie przypuszczała ze tyle przyjdzie mi sie starać o trzecie dziecko. Myślałem że Raz dwa i będzie, a tu proszę. Nie ma i nie ma i dalej nic nie ma. :(
Dokładnie. Słyszałam o parach które długo się starają, zdawałam sobie z tego sprawę ale myślałam że jak z dwójką tak ładnie mi poszło to trzecie wyjdzie mimochodem a tu zaczynam się zastanawiać że może nie jest mi dane i tyle.

Dokładnie. Słyszałam o parach które długo się starają, zdawałam sobie z tego sprawę ale myślałam że jak z dwójką tak ładnie mi poszło to trzecie wyjdzie mimochodem a tu zaczynam się zastanawiać że może nie jest mi dane i tyle.
Tez tak myślę czasami . Czy jest mi dane mieć jeszcze jedno. Czas pokaże, tylko ze człowieka to dobija ze się nie udaje. Zaraz zacznę 6 cykl starań .

Tez tak myślę czasami . Czy jest mi dane mieć jeszcze jedno. Czas pokaże, tylko ze człowieka to dobija ze się nie udaje. Zaraz zacznę 6 cykl starań .
Są pary które na prawdę długo się starają no i bywa. Jak mi się w kolejnym cyklu ne uda to pójdę do lekarza a jak i on wyczerpie swoje możliwości to odpuszczę. Najgorsze są te negatywne testy. Człowiek już się zdecydował, postawił wszystko na jedną kartę i nie może iść dalej :(

Są pary które na prawdę długo się starają no i bywa. Jak mi się w kolejnym cyklu ne uda to pójdę do lekarza a jak i on wyczerpie swoje możliwości to odpuszczę. Najgorsze są te negatywne testy. Człowiek już się zdecydował, postawił wszystko na jedną kartę i nie może iść dalej :(
Ja w następnym cyklu zacznę brać wiesiolek,może on trochę pomoże. Zaopatrzylqm się już w testy owulacyjne,a jak dobrzr się ułoży to pojadę na monitoring . Wszystko zależy czy @ przyjdzie punktualnie czy nie.

Ja w następnym cyklu zacznę brać wiesiolek,może on trochę pomoże. Zaopatrzylqm się już w testy owulacyjne,a jak dobrzr się ułoży to pojadę na monitoring . Wszystko zależy czy @ przyjdzie punktualnie czy nie.
Właśnie szukam gdzie po za allegro można kupić te testy taniej. Widzę np. że zamawiając do apteki za test ciążowy można zapłacić 2,50 za sztukę hmmm A wiesiołek gdzie kupiłaś?

Ja tez brałam wiesiołek i u mnie był odwrotny skutek. Jak go brałam to nie miałam w ogóle śluzu. Susza taka że prawie się zacierałam. Bez wiesiołka lepiej szło :p

reklama
Do góry