No niby nic ale jakoś tak od środka czuje ze to jeszcze nie teraz. Niewiem czemu,.Izabela90! Jeszcze nic straconego!:-)
reklama
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Na piątek mam umówiony pierwsza wizyte w Katowicach....wcisnela się na chama przyjmie mjie bo pamięta co się wydarzyło ostatnio.Bardzo dobrze
Kiedy idziesz do lekarza?
Jeszcze pewnie za wcześnie ale wolę iść. ..poza tym na 31 go ma już zaklepac a wizyte u mojego lekarza który jest super, i w zabrzu przyjmuje i wtedy powinno już być cos widać :-)
REACH MOJEGO MĘŻA " :-| ..... :-).....:-| "
AHA
Mam wynik online i nie widzę skali właśnie jutro odbiorę na papierku :-)
KatarzynkaBe
Fanka BB :)
Fuuuu byś się musiała myć godzinę po tymKatarzynkaBe gratuluję!!!! Teraz to życzę mniej stresu!! Jakbym spotkała Twojego brata to bym mu tyłek skopała!!!
Ja na co dzień z takimi mam do czynienia, wrzuciłabym go do klatki i wywiozla gdzie trzeba ;PFuuuu byś się musiała myć godzinę po tym
Na piątek mam umówiony pierwsza wizyte w Katowicach....wcisnela się na chama przyjmie mjie bo pamięta co się wydarzyło ostatnio.
Jeszcze pewnie za wcześnie ale wolę iść. ..poza tym na 31 go ma już zaklepac a wizyte u mojego lekarza który jest super, i w zabrzu przyjmuje i wtedy powinno już być cos widać :-)
REACH MOJEGO MĘŻA " :-| ..... :-).....:-| "
AHA
Mam wynik online i nie widzę skali właśnie jutro odbiorę na papierku :-)
To w którym cyklu Ci się teraz udało?
Pewnie, idź. Po poronieniu kolejna ciąża z góry jest ciążą wysokiego ryzyka. Fajnie by było jakby lekarz dał Ci luteine albo dupka i do tego acard.
Teraz mniej stresu. Ciesz się tym co masz i nie denerwuj się, bo sama doskonale wiesz że na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu.
Przez te lata mogło się coś zmienić, jak w następnym się nie uda idę na badania.Aaa.. To ja bym tym bardziej na Twoim miejscu była spokojna. W ciążę zachodzisz, a lata też swoje robią Zobaczysz. Lada moment znów będziesz w ciąży.
Dopóki nie ma @ jest nadziejaNo niby nic ale jakoś tak od środka czuje ze to jeszcze nie teraz. Niewiem czemu,.
reklama
W sumie mam tak samo...Nadzieja jakąś jest. Jak to się mówi "nadzieja matką glupich" co miesiąc mam nadzieje i dupa. z tego. Teraz myślę mniej pozytywnie.