reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bardzo dobrze :)
Kiedy idziesz do lekarza?
Na piątek mam umówiony pierwsza wizyte w Katowicach....wcisnela się na chama przyjmie mjie bo pamięta co się wydarzyło ostatnio.
Jeszcze pewnie za wcześnie ale wolę iść. ..poza tym na 31 go ma już zaklepac a wizyte u mojego lekarza który jest super, i w zabrzu przyjmuje i wtedy powinno już być cos widać :-)
REACH MOJEGO MĘŻA " :-| ..... :-).....:-| "
AHA :D
Mam wynik online i nie widzę skali właśnie jutro odbiorę na papierku :-)

Na piątek mam umówiony pierwsza wizyte w Katowicach....wcisnela się na chama przyjmie mjie bo pamięta co się wydarzyło ostatnio.
Jeszcze pewnie za wcześnie ale wolę iść. ..poza tym na 31 go ma już zaklepac a wizyte u mojego lekarza który jest super, i w zabrzu przyjmuje i wtedy powinno już być cos widać :-)
REACH MOJEGO MĘŻA " :-| ..... :-).....:-| "
AHA :D
Mam wynik online i nie widzę skali właśnie jutro odbiorę na papierku :-)

To w którym cyklu Ci się teraz udało?
Pewnie, idź. Po poronieniu kolejna ciąża z góry jest ciążą wysokiego ryzyka. Fajnie by było jakby lekarz dał Ci luteine albo dupka i do tego acard. :)
Teraz mniej stresu. Ciesz się tym co masz i nie denerwuj się, bo sama doskonale wiesz że na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu.

Aaa.. To ja bym tym bardziej na Twoim miejscu była spokojna. W ciążę zachodzisz, a lata też swoje robią :) Zobaczysz. Lada moment znów będziesz w ciąży.
Przez te lata mogło się coś zmienić, jak w następnym się nie uda idę na badania.
No niby nic ale jakoś tak od środka czuje ze to jeszcze nie teraz. Niewiem czemu,.
Dopóki nie ma @ jest nadzieja ;)

reklama
Do góry