reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jedyne co Ci mogę polecić to żel conceive plus. Nie jest zbyt tani, ale jest dobry. Jest bezzapachowy i poślizg jest piękny na nim :) Moja koleżanka używając go zaszła w ciążę. Ja też używałam ale tylko jeden cykl.
No to ciekawe czy dostanę go tu u siebie w de. Ja z mężem używamy żel nawilżający Durex. Bo po porodzie drugiego dziecka tak jakoś dziwnie sucho.:p

reklama
No właśnie ten żel jest drogi. Za trzy jednorazowe aplikatory ja płaciłam w granicach 40 zł. I mi to wystarczyło na jeden cykl bo używałam go w najbardziej kluczowych momentach. I ten żel jest dedykowany dla par starających się o dziecko i podobno nie zabija plemników. Ja go kupiłam na allegro. Możecie na ich stronie sobie poczytać wszystko :)

A tego niewiem i nawet do głowy by mi nie przyszło ze może szkodzić. O to musze się pozbyć wszystkich z domu i kupić jakiś specjalny dla starających się.

Może tu jest jedyny problem :D wszystkie żele nawilżające i ślina szkodzą plemnikom. Żele tylko specjalnie przeznaczone dla staraczek :)

Mi w ogóle lekarz odradzal jakiekolwiek żele, ale tamten użyłam w jednym cyklu, bo w następnych już byłam w ciąży.

Trochę drogi ten żel. A Durex nie jest nie przyjazny dla plemników?
A tego niewiem i nawet do głowy by mi nie przyszło ze może szkodzić. O to musze się pozbyć wszystkich z domu i kupić jakiś specjalny dla starających się.
No ja tam nie wiem ale też mi się coś takiego o uszy obiło. Ten conceive plus jest na pewno bezpieczny ale drogi. Najlepiej byłoby zamówić do apteki.

reklama
Do góry