reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to ciekawe czy dostanę go tu u siebie w de. Ja z mężem używamy żel nawilżający Durex. Bo po porodzie drugiego dziecka tak jakoś dziwnie sucho.:p

oj po porodzie faktycznie była masakra, tzn w sumie przez okres karmienia piersią. Susza że szok. Namęczyłam się bo zero przyjemności z seksu było. Ale to podobno normalne

A ja słyszałam, że lubrykanty tego typu szkodzą plemnikom, trzeba znaleźć taki dla starających się i wspomagający plemniki :)

Dziewczyny, ja zaszłam używając żelu durexa

reklama
oj po porodzie faktycznie była masakra, tzn w sumie przez okres karmienia piersią. Susza że szok. Namęczyłam się bo zero przyjemności z seksu było. Ale to podobno normalne

Dziewczyny, ja zaszłam używając żelu durexa
Pewnie jak ma zaskoczyć to i tak zaskoczy dlatego z tym żelem ja sobie dam spokój ale testy kupię żeby sprawdzić mnie jwięcej kiedy ja mam owu i czy w ogóle:)

Kolekcjonerka, bo to nie jest powiedziane że wybije 100% plemnikow. Jak ma być ciąża to i tak będzie. Ale zawsze można wspomóc :)

Ja zachodzilam w ciążę bez żadnych żeli :p

reklama
Do góry