reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka okresu jeszcze nie mam ale mam parę dni i zaczęłam plamić więc jak zwykle coś zaczyna się dziać. W ramach depresji i desperacji umówiłam się z mężem że kupuje testy owulacyjne i w dniach płodnych będziemy działać co dzień góra co dwa bo do tej pory faktycznie ciężko byłoby trafić a to będzie nasz pierwszy tak kontrolowany cykl. Jak teraz się nie uda pójdę do lekarza, już jakiegoś poszukam bo powoli zaczynam wierzyć że nic z tego nie będzie...

A ile się staracie?
Ja niestety mam cholerne pcos.

reklama
To będzie nasz 8 przegrany cykl. Poprzednie 2 razy zaszłam w ciągu pierwszych 2,3mc no ale wtedy byliśmy młodsi i mniej zajęci może...

I dwie ciążę straciłaś?
Ja za pierwszym razem zaszłam w trzecim cyklu, a za drugim właśnie w 8. Może u Ciebie to kwestia czasu? Nie wygląda na to, żebyś miała problem z zajściem.

reklama
Do góry