Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co zrobić Lui, skoro spontaniczne przytulanki sa z taka częstotliwością ze trafilibyśmy w co trzeci, co czwarty cykl. Czyli 3-4 szanse w roku... No raczej sie na to nie zdecyduje35 na karku, zero dzieci
![]()
Oluska ostatnio patrzę w Caufflandzie a testy ciążowe po 4 zł, miałam kupić na zapas, ale nie wiem czy taki tani może być wiarygodny??
Rozpuszczalna superto do dzieła, pracujcie nad potomkiem intensywnie w tym cyklu
Sałatka ja miałam aż do dnia miesiączki powyżej 37 stopni. Myślałam że coś przed @ spadnie, a tu ani kreski
Zrobiłam dzisiaj test owulacyjny. Są dwie kreski, ta jedna jakby troszkę słabsza ale są.....nie wiem czy on już jest pozytywny czy jeszcze nie. Jutro znowu zrobię i porównam. Kupiłam w rossmanie te niebieskie i jakieś słabiutkie te krechy. Dla pewności dzisiaj też będą boboseksy![]()
Już nie długo. Wdech i wydechJezuuuuuu jeszcze Co najmniej pół godziny do wyników bety. ...Juz cała się trzęsę![]()
czekam...I oto wybiła 19tam tam tammm. ...wchodzę!
I ????I oto wybiła 19tam tam tammm. ...wchodzę!