Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taakk [emoji175] wczesniej zajmowalam sie innym chłopczykiem i to tak dorywczo bo konczylam kierunek na asystentke stomatologiczna[emoji14]no ale od razu jak mialam konczyc zajmowac sie tamtym , to znajoma mojej mamy szukala kogos dla swojej dzidzi no i stwierdzilam ze asystowanie dentyscie nie ucieknieJestes opiekunka tego Babla?
A wez na sama mysl o holenderskim i Holandii lapie dola.
Czemu akurat tego jezyka chcesz sie uczyc? Jest wiele duzo ladniejszychHolendreski brzmi jakby ktos sie krztusil slina i jednoczesnie chcial cos mowic [emoji23]
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg
przez ostatnie dwa tyg napewno nie mialam. Okres doslatam 15 lipca. Wydaje mi sie zeSałatka a nie wiesz kiedy była owu mniej więcej? Bo ja po owu mam temp 37 i więcej ale przez mniej więcej 12 dni
dziekuje wszystko widac
Ooo, to warto już testować. Zaopatrz się w test.przez ostatnie dwa tyg napewno nie mialam. Okres doslatam 15 lipca. Wydaje mi sie ze
jesli owulacja mialaby byc to w okolicach ostatniego weekendu lipca (28-31). Albo jestem jeszcze przed czego bym nie chciala...
przez ostatnie dwa tyg napewno nie mialam. Okres doslatam 15 lipca. Wydaje mi sie ze
jesli owulacja mialaby byc to w okolicach ostatniego weekendu lipca (28-31). Albo jestem jeszcze przed czego bym nie chciala...
musze wytrzymac do 20Ooo, to warto już testować. Zaopatrz się w test.
Ja po tym dzisiejszym negatywie nie tracę nadziei. [emoji4]
nie uwierzylbyA zawsze miałaś takie długie cykle? Bo ja to już bym testowałachyba nie chodzisz ciągle z mężem na zakupy? A nawet jeśli to dla żartu powiedz że sąsiadka cię prosiła albo że na zapas bierzesz
![]()
spokojnie bedzie dobrzeJezuuuuuu jeszcze Co najmniej pół godziny do wyników bety. ...Juz cała się trzęsę![]()