reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam pytanie:) jak glupie to ok, tylko sie nie smiejcie:)
Czy temp ponad 37 stopni w drugiej fazie cyklu moze oznaczac ciaze? Tzn dzis mam 33 dc. Tak z ciekawosci przez ostatnie 5 dni mierzylam sobie temp (zgodnie zw wszystkimi zaleceniami) i moja temp to
37
37,3
37,1
37,3
37
Nigdy nie mierzylam sobie temp i wiem ze takie mierzenie kilkudniowe nic mi nie da.Ale moze jednak...?:)
Wyczytalam ze temp ponad 37 stopni moze wskazywac na ciaze ale utrzymujaca sie przynajmniej 18 dni.
Napewno nie mialam owulacji przez ostatnie dwa tygodnie bo sprawdzalam szyjke (bardzo twarda). Chyba ze owulacja jeszcze przede mna choc watpie bo zalewana jestem bialym mlecznym sluzem...
Wiesz co ja mam teraz temp. Powyżej 37 a jak widać jestem :-) wiec ... może jest nadzieja?:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie:) jak glupie to ok, tylko sie nie smiejcie:)
Czy temp ponad 37 stopni w drugiej fazie cyklu moze oznaczac ciaze? Tzn dzis mam 33 dc. Tak z ciekawosci przez ostatnie 5 dni mierzylam sobie temp (zgodnie zw wszystkimi zaleceniami) i moja temp to
37
37,3
37,1
37,3
37
Nigdy nie mierzylam sobie temp i wiem ze takie mierzenie kilkudniowe nic mi nie da.Ale moze jednak...?:)
Wyczytalam ze temp ponad 37 stopni moze wskazywac na ciaze ale utrzymujaca sie przynajmniej 18 dni.
Napewno nie mialam owulacji przez ostatnie dwa tygodnie bo sprawdzalam szyjke (bardzo twarda). Chyba ze owulacja jeszcze przede mna choc watpie bo zalewana jestem bialym mlecznym sluzem...
Jak najbardziej! bardzo obiecujące temperatury!!! :) BARDZO! mykaj po test i sikaj! :)

Mam ochotę i mam w domu test. [emoji3]
To dawaj, czekamy tu na krechy! na kwietniowkach musimy pobic rekord marcówek. a w majówkach wynik kwietniowy, wiec z zaangażowaniem dziewczyny! Zachodzimy! :D

Bertha jak moge uzupelnic swoje dane w tej ładnej niebieskiej tabelce? i jak zrobic sobie taka piekna kolorowa tasme okreslajaca wazne dla mnie daty?

reklama
Do góry