reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha jak moge uzupelnic swoje dane w tej ładnej niebieskiej tabelce? i jak zrobic sobie taka piekna kolorowa tasme okreslajaca wazne dla mnie daty?
Podaj brakujace dane i uzupełnię :)
A taśma o którą pytasz, to suwaczek. na stronie Link do: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com jest info jak to wstawić. :)

Korciło, korciło, ale jedna kreska. Nawet cienia cienia. Nic. Czekam do soboty i powtórka z testowania.
ech, no trudno, w sobote powtórka, jest wciąż nadzieja :)
A ja zaczynam starania od jutra! M poinformowany, jajca ma chłodzić i ma być gotowy na bobosexy od jutra do piatku. Sugerowalam że środa i piatek, ale mowi, ze lepiej czwartek też obstawić - także miło mnie zaskoczył! Jestem jeszcze przed przytulankami, a juz mysle, ze to bylby conajmniej cud gdyby sie udalo.. ciezko mi po prawie roku starań uwierzyć, że może się udać. Ale nadzieja jest we wrzesniowym IUI, moze wtedy..

Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potluc :p Wtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.

albo sprobuje tutaj wkleić :)
upload_2016-8-16_16-26-57.png

male wiem, ale moze co swidac :)

Załączniki

• upload_2016-8-16_16-26-57.png
    upload_2016-8-16_16-26-57.png
    123,3 KB · Wyświetleń: 249
Boże ludzie ratunku....siedze i slucham jak moj debilny brat kloci sie ze swoja "lubą" ze ukradla mu prezerwatywy...drze morde na caly dom zebym slyszala.
niestety chyba moja przygoda cioazowa rozpocznie sie wyprowadzka do tesciowej ( a wierzcie mi...nie jest to moje marzenie ;/ ) albo tymczsowym wynajecie mieszkania od kolezanki bo tego sie nie da wytrzymac ;/
nie pracuje nierobol, zakupy mu siostra zrobi i przyniesie do domu ( nie byle jakie tylko lubelle, piersi z kurczaczka i inne) a on siedzi kloci sie z calym swiatem i juz jest naje***y ;/

nie umiem sie zalatwic :-(

Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potluc :p Wtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.

Co zrobić Lui, skoro spontaniczne przytulanki sa z taka częstotliwością ze trafilibyśmy w co trzeci, co czwarty cykl. Czyli 3-4 szanse w roku... No raczej sie na to nie zdecyduje :) 35 na karku, zero dzieci :)

Ostatnia edycja:
Boże ludzie ratunku....siedze i slucham jak moj debilny brat kloci sie ze swoja "lubą" ze ukradla mu prezerwatywy...drze morde na caly dom zebym slyszala.
niestety chyba moja przygoda cioazowa rozpocznie sie wyprowadzka do tesciowej ( a wierzcie mi...nie jest to moje marzenie ;/ ) albo tymczsowym wynajecie mieszkania od kolezanki bo tego sie nie da wytrzymac ;/
nie pracuje nierobol, zakupy mu siostra zrobi i przyniesie do domu ( nie byle jakie tylko lubelle, piersi z kurczaczka i inne) a on siedzi kloci sie z calym swiatem i juz jest naje***y ;/

nie umiem sie zalatwic :-(
Musisz coś wymyśleć bo teraz potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie nianczyc jeszcze brata to ty teraz potrzebujesz opieki.

Dziś przyszła @ więc od tego cyklu starania pełna para bo będę wiedziała kiedy będą dni płodne i kiedy testować. Mój mąż stwierdził że od teraz nie wypuszcza zwiadowców tylko najlepszych komandosów haha.
Jeżeli cykl mi się nie rozlegulowal to następna @ 13.09

Oj przydało by się mojemu synkowi rodzeństwo bo jak sie z nim bawię i mąż się do mnie przytul i to od razu jest płacz i mama mama [emoji13]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oluska ostatnio patrzę w Caufflandzie a testy ciążowe po 4 zł, miałam kupić na zapas, ale nie wiem czy taki tani może być wiarygodny??

Rozpuszczalna super:) to do dzieła, pracujcie nad potomkiem intensywnie w tym cyklu

Sałatka ja miałam aż do dnia miesiączki powyżej 37 stopni. Myślałam że coś przed @ spadnie, a tu ani kreski:no2:

Zrobiłam dzisiaj test owulacyjny. Są dwie kreski, ta jedna jakby troszkę słabsza ale są.....nie wiem czy on już jest pozytywny czy jeszcze nie. Jutro znowu zrobię i porównam. Kupiłam w rossmanie te niebieskie i jakieś słabiutkie te krechy. Dla pewności dzisiaj też będą boboseksy:D

Do góry