reklama
bertha
Fanka BB :)
Podaj brakujace dane i uzupełnięBertha jak moge uzupelnic swoje dane w tej ładnej niebieskiej tabelce? i jak zrobic sobie taka piekna kolorowa tasme okreslajaca wazne dla mnie daty?
A taśma o którą pytasz, to suwaczek. na stronie Link do: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com jest info jak to wstawić.
ech, no trudno, w sobote powtórka, jest wciąż nadziejaKorciło, korciło, ale jedna kreska. Nawet cienia cienia. Nic. Czekam do soboty i powtórka z testowania.
A ja zaczynam starania od jutra! M poinformowany, jajca ma chłodzić i ma być gotowy na bobosexy od jutra do piatku. Sugerowalam że środa i piatek, ale mowi, ze lepiej czwartek też obstawić - także miło mnie zaskoczył! Jestem jeszcze przed przytulankami, a juz mysle, ze to bylby conajmniej cud gdyby sie udalo.. ciezko mi po prawie roku starań uwierzyć, że może się udać. Ale nadzieja jest we wrzesniowym IUI, moze wtedy..
KatarzynkaBe
pokaze Ci moj wykres :-) da sie jakos napisac tutaj prywatna wiadomosc?alez mi sie milo zrobilo... a jaka mialas przed ciaza?
KatarzynkaBe
KatarzynkaBe
Boże ludzie ratunku....siedze i slucham jak moj debilny brat kloci sie ze swoja "lubą" ze ukradla mu prezerwatywy...drze morde na caly dom zebym slyszala.
niestety chyba moja przygoda cioazowa rozpocznie sie wyprowadzka do tesciowej ( a wierzcie mi...nie jest to moje marzenie ;/ ) albo tymczsowym wynajecie mieszkania od kolezanki bo tego sie nie da wytrzymac ;/
nie pracuje nierobol, zakupy mu siostra zrobi i przyniesie do domu ( nie byle jakie tylko lubelle, piersi z kurczaczka i inne) a on siedzi kloci sie z calym swiatem i juz jest naje***y ;/
nie umiem sie zalatwic :-(
niestety chyba moja przygoda cioazowa rozpocznie sie wyprowadzka do tesciowej ( a wierzcie mi...nie jest to moje marzenie ;/ ) albo tymczsowym wynajecie mieszkania od kolezanki bo tego sie nie da wytrzymac ;/
nie pracuje nierobol, zakupy mu siostra zrobi i przyniesie do domu ( nie byle jakie tylko lubelle, piersi z kurczaczka i inne) a on siedzi kloci sie z calym swiatem i juz jest naje***y ;/
bertha
Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potluc Wtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.
Co zrobić Lui, skoro spontaniczne przytulanki sa z taka częstotliwością ze trafilibyśmy w co trzeci, co czwarty cykl. Czyli 3-4 szanse w roku... No raczej sie na to nie zdecyduje 35 na karku, zero dzieci
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
Dziewczyny z własnego doświadczenia wiemy że takie planowany seksy Są o kant dupy potluc Wtedy najbardziej się spinamy i dużo o tym myślimy, a to właśnie chodzi o to, żeby to był totalny spontan.
Dlatego dobre jest piwko
Rozpuszczalna
Musisz coś wymyśleć bo teraz potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku a nie nianczyc jeszcze brata to ty teraz potrzebujesz opieki.Boże ludzie ratunku....siedze i slucham jak moj debilny brat kloci sie ze swoja "lubą" ze ukradla mu prezerwatywy...drze morde na caly dom zebym slyszala.
Dziś przyszła @ więc od tego cyklu starania pełna para bo będę wiedziała kiedy będą dni płodne i kiedy testować. Mój mąż stwierdził że od teraz nie wypuszcza zwiadowców tylko najlepszych komandosów haha.
Jeżeli cykl mi się nie rozlegulowal to następna @ 13.09
Oj przydało by się mojemu synkowi rodzeństwo bo jak sie z nim bawię i mąż się do mnie przytul i to od razu jest płacz i mama mama [emoji13]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Oluska ostatnio patrzę w Caufflandzie a testy ciążowe po 4 zł, miałam kupić na zapas, ale nie wiem czy taki tani może być wiarygodny??
Rozpuszczalna super to do dzieła, pracujcie nad potomkiem intensywnie w tym cyklu
Sałatka ja miałam aż do dnia miesiączki powyżej 37 stopni. Myślałam że coś przed @ spadnie, a tu ani kreski
Zrobiłam dzisiaj test owulacyjny. Są dwie kreski, ta jedna jakby troszkę słabsza ale są.....nie wiem czy on już jest pozytywny czy jeszcze nie. Jutro znowu zrobię i porównam. Kupiłam w rossmanie te niebieskie i jakieś słabiutkie te krechy. Dla pewności dzisiaj też będą boboseksy
Rozpuszczalna super to do dzieła, pracujcie nad potomkiem intensywnie w tym cyklu
Sałatka ja miałam aż do dnia miesiączki powyżej 37 stopni. Myślałam że coś przed @ spadnie, a tu ani kreski
Zrobiłam dzisiaj test owulacyjny. Są dwie kreski, ta jedna jakby troszkę słabsza ale są.....nie wiem czy on już jest pozytywny czy jeszcze nie. Jutro znowu zrobię i porównam. Kupiłam w rossmanie te niebieskie i jakieś słabiutkie te krechy. Dla pewności dzisiaj też będą boboseksy