Pić dużo warto zawsze z racji na wszelkie toksyny.pic i duzo sikac, to podstawakciuki za bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pić dużo warto zawsze z racji na wszelkie toksyny.pic i duzo sikac, to podstawakciuki za bete
Ja mam 4letnią córkę. Chcę jej powiedzieć tuż przed prenatalnymi w 13 tc i wziąć na badanie. [emoji4]Dziewczyny mam pytanie do tych które mają już dzieciaczki? Jak uważacie kiedy powiedzieć dziecku o ciąży? Moja Aurelka bardzo chce mieć rodzeństwo, najlepiej od razu siostrę i brata, ja jednak liczę na pojedyncza ciążei powiemy jej chyba jak juz ciąża będzie bardziej widoczna, będzie juz czuć ruchy. Jeszcze jest malutka i chyba cieżko jej będzie tyle czekać, zwłaszcza teraz jak dla niej nic się nie dzieje
![]()
Na pewno w ciąży masz prawo do bezpłatnej opieki medycznej więc możesz być spokojna.Witam was dziewczynyja mam takie pytanko do was[emoji14]moze któraś bedzie znala odpowiedz
tak sie zastanawiam , pracuje bez umowy a ubezpieczona jestem u mamy w pracy lecz skonczylam juz nauke takze podejrzewam ze lada moment moge zostac bez ubezpieczenia
wiec jesli zaszlabym teraz w ciąże to moge korzystać z ginekologa na nfz ? Gdzies wyczytalam ze kobiecie w ciazy przysluguje takie prawo oraz 6 tyg po porodzie . A ginekolog do ktorego chcialabym chodzic pracuje w szpitalu w ktorym rowniez chcialabym rodzic
wiem ze mają tam super sprzęt i dobrych lekarzy[emoji14]rowniez ginekologów
Dlatego wole sie upewnić ze w razie utraty ubezpieczenia bede mogła chodzic tam na wizyty do ginekologa[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za odpowiedź[emoji14]dzisiaj pisalam na blogu babeczki która studiowala prawo administracji i cos tam jeszcze takze tez udzieliła mi pare odpowiedzi na pytania jakie np świadczenia mi przysługująNa pewno w ciąży masz prawo do bezpłatnej opieki medycznej więc możesz być spokojna.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę że piszecie o wiesiolku, on ma wpływ na zajcie w ciążę? Bo nigdy nie słyszałam. Zdradzcie mi tajemnice jego działania [emoji5]JedynA recepta to chyba całkowicie wyluzować i wtedy w najmniej oczekiwany momencie przyjdzie i dzidziuś. Ale żeby to takie proste było. Ja w tym cyklu nie pilnowałam za bardzo dni plodnych ,nie przyciskałam męża na przytulanki. Ogólnie to przytulanki były jak mąż chciał. Jakoś w 9,13,15,16,18dc raczej wątpię że coś z tego będzie. Jestem nastawiona ze w tym cyklu nie wyszło i szykuje się już na następny. Zakupilam juz testy owulacyje ,jeszcze tylko wiesiolek musze kupic .Oczywiście zatestuje w dzień spodziewanej@.Ale ja już wynik znam.
Hej kochane, sprawdzcie sobie ile będziecie miały dzieci <3 <3 Będzieecie w szoku !!Link do: Sprawdź ile będziesz miał dzieci
Widzę że piszecie o wiesiolku, on ma wpływ na zajcie w ciążę? Bo nigdy nie słyszałam. Zdradzcie mi tajemnice jego działania [emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom