reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ktos testuje dzis?
Ja nie wytrzymałam i testowałam w zasadzie w nocy bo tak wstaje do łazienki no i raczej nic z tego. Widzę cień cienia którego gołym okiem nie widać tylko moim hehe Z drugiej strony zawsze tydzień przed okresem plamię a teraz jeszcze nic i w tym cyklu widziałam śluz płodny ale takie cienie kreski już widziałam i nic z tego nie było... :(

reklama
Ja nie wytrzymałam i testowałam w zasadzie w nocy bo tak wstaje do łazienki no i raczej nic z tego. Widzę cień cienia którego gołym okiem nie widać tylko moim hehe Z drugiej strony zawsze tydzień przed okresem plamię a teraz jeszcze nic i w tym cyklu widziałam śluz płodny ale takie cienie kreski już widziałam i nic z tego nie było... :(
buuu, ktory masz dc dzis?

Dziewczyny wczoraj bolało mnie podbrzusze i czułam takie dziwne kłucie, a na wkładce zauważyłam brazowawy śluz... Myślałam że zaraz w takim razie @ przyjdzie przedwczesnie bo termin mam na jutro a Tu nic o_O
Tak sobie wkręcam że to może było zagniezdzenie zarodka Ale to raczej nie możliwe żeby to mu tyle czasu zajęło?? Ginekolog kazała się przytulać 29 i 31 lipca Ale przytulalismy się też 2 sierpnia, 3 sierpnia byłam na kontroli u gin która mi powiedziała że już jest po owulacji i przypisala luteine. Może tego 2 sierpnia zaskoczyłam? Ale to i tak sporo czasu minęło...
Hej :) trzymam kciuki zeby to byla ciąża :) ja w tym cyklu tak mialam ze popoludniu dostalam troche brązowych plamień i juz sie spodziewalam wieczorem okresu bo brzuch zaczal bolec ale zero[emoji14]tym bardziej ze to by bylo 3/4 dni za wczesnie na okres kiedy zawsze mam regularny[emoji14]rano sie budze i tez nic[emoji14]ale ja czuje zawsze ze małpa sie zbliza bo mam takie dziwne wlasnie bóle przed tym no i po 3 godz sie rozpętało piekło[emoji14]ból jak cholera i okres jak z kranu[emoji14]juz kiedys raz tak miałam takze na nic nie liczylam[emoji14]ale wiadomo , każda kobieta jest inna takze trzymam kciuki :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry