oj ja i tak bede trzymac mocno kciuki!Ja poprostu wiem ze wwynik będzie negatywny. Tak jestem nastawiona w tym cyklu. Za dużo już rozczarowań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja i tak bede trzymac mocno kciuki!Ja poprostu wiem ze wwynik będzie negatywny. Tak jestem nastawiona w tym cyklu. Za dużo już rozczarowań.
Człowiek ma nadzieję że jak tak się nastawi to rozczarowanie mniejsze a to jest tak że albo zaskoczyło albo nie i później już nic nie zmienisz. Ja jutro testuję. Nie czuję nic innego, nadzieja jest zawsze i zobaczymy nie ma co się oszukiwać jak coś jest to już pokaże hehJa poprostu wiem ze wwynik będzie negatywny. Tak jestem nastawiona w tym cyklu. Za dużo już rozczarowań.
Z tego co kojarzę w ulotce jest informacja, że w czasie ciąży i karmienia piersią można stosować ją tylko jeśli jest to bezwzględnie konieczne. Ja bym postawiła na ciś "lżejszego". Wiadomo Najlepiej skontaktować się z lekarzem.mozna!!! zapalenie trzeba leczyc, wiem jak zaraz na poczatku ciazy zaczelam miec problemy z pecherzem i i rodzinna i ginka od samego poczatku furagina
Też w ciąży brałam, miałam i zapalenie pęcherza i upławy na co przepisane kapsułki dopochwowe, norma :/Jeżeli chodzi o futaginum w ciąży to można, na początku rownież. Ja w pierwszej ciąży miałam kilka razy zapalenie pęcherza poleciałam za pierwszym razem do mojej lekarki rodzinnej i dała mi augmentin, nie wykupiłam. Ja ogólnie od dziecka mam problemy z pęcherzem i nerkami wiec poszłam jeszcze do mojego nefrologa, rewelacyjny specjalista. Powiedział, ze pięćset razy lepiej futaginum niż augmentin
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mowie jak mi ginka tlumaczyla co mozna, tak samo jak z opryszczka, nic nie mozna a nie leczona jest w ciazy bardzo grozna zwlaszcza jesli ma sie ja poraz pierwszy, nieleczone stan zapalny jest grozniejszy dla plodu niz urinal, u nas na grudniowkach dziewczyny jakos stosowaly urinal, zauravit i urosept jak juz bolalo mocno i dzieciom nic nie jest, sa zapalenia pecherza tak silne, ze herbata z zurawiny nie pomoze, ja kilka tygodni ciazy na antybiotyku jechalam, takie bakterie mialam i co jakos dziecku nic nie jest, a gdybym tego nie wyleczyla to pewne ciazy by juz nie byloZ tego co kojarzę w ulotce jest informacja, że w czasie ciąży i karmienia piersią można stosować ją tylko jeśli jest to bezwzględnie konieczne. Ja bym postawiła na ciś "lżejszego". Wiadomo Najlepiej skontaktować się z lekarzem.
lactovaginal tez bralam dlugo i pomogloTeż w ciąży brałam, miałam i zapalenie pęcherza i upławy na co przepisane kapsułki dopochwowe, norma :/
kilka dni nie moglam sikac, ani kropelki, pieklo, bolalo i z placzem bieglam do ginki, od razu urinal i po kilku godzinach w koncu zrobilam siku, wiesz jaka ulga?