reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja poprostu wiem ze wwynik będzie negatywny. Tak jestem nastawiona w tym cyklu. Za dużo już rozczarowań.
Człowiek ma nadzieję że jak tak się nastawi to rozczarowanie mniejsze a to jest tak że albo zaskoczyło albo nie i później już nic nie zmienisz. Ja jutro testuję. Nie czuję nic innego, nadzieja jest zawsze i zobaczymy nie ma co się oszukiwać jak coś jest to już pokaże heh

Lux co lekarz wypisze to jedno, a co można to drugie.

Tu z ulotki furaginy
Screenshot_20160814-212603.png

Załączniki

• Screenshot_20160814-212603.png
    Screenshot_20160814-212603.png
    76,2 KB · Wyświetleń: 214
Jeżeli chodzi o futaginum w ciąży to można, na początku rownież. Ja w pierwszej ciąży miałam kilka razy zapalenie pęcherza poleciałam za pierwszym razem do mojej lekarki rodzinnej i dała mi augmentin, nie wykupiłam. Ja ogólnie od dziecka mam problemy z pęcherzem i nerkami wiec poszłam jeszcze do mojego nefrologa, rewelacyjny specjalista. Powiedział, ze pięćset razy lepiej futaginum niż augmentin

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mozna!!! zapalenie trzeba leczyc, wiem jak zaraz na poczatku ciazy zaczelam miec problemy z pecherzem i i rodzinna i ginka od samego poczatku furagina
Z tego co kojarzę w ulotce jest informacja, że w czasie ciąży i karmienia piersią można stosować ją tylko jeśli jest to bezwzględnie konieczne. Ja bym postawiła na ciś "lżejszego". Wiadomo Najlepiej skontaktować się z lekarzem.

Jeżeli chodzi o futaginum w ciąży to można, na początku rownież. Ja w pierwszej ciąży miałam kilka razy zapalenie pęcherza poleciałam za pierwszym razem do mojej lekarki rodzinnej i dała mi augmentin, nie wykupiłam. Ja ogólnie od dziecka mam problemy z pęcherzem i nerkami wiec poszłam jeszcze do mojego nefrologa, rewelacyjny specjalista. Powiedział, ze pięćset razy lepiej futaginum niż augmentin

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też w ciąży brałam, miałam i zapalenie pęcherza i upławy na co przepisane kapsułki dopochwowe, norma :/

Z tego co kojarzę w ulotce jest informacja, że w czasie ciąży i karmienia piersią można stosować ją tylko jeśli jest to bezwzględnie konieczne. Ja bym postawiła na ciś "lżejszego". Wiadomo Najlepiej skontaktować się z lekarzem.
ja mowie jak mi ginka tlumaczyla co mozna, tak samo jak z opryszczka, nic nie mozna a nie leczona jest w ciazy bardzo grozna zwlaszcza jesli ma sie ja poraz pierwszy, nieleczone stan zapalny jest grozniejszy dla plodu niz urinal, u nas na grudniowkach dziewczyny jakos stosowaly urinal, zauravit i urosept jak juz bolalo mocno i dzieciom nic nie jest, sa zapalenia pecherza tak silne, ze herbata z zurawiny nie pomoze, ja kilka tygodni ciazy na antybiotyku jechalam, takie bakterie mialam i co jakos dziecku nic nie jest, a gdybym tego nie wyleczyla to pewne ciazy by juz nie bylo

reklama
Do góry