kilka dni nie moglam sikac, ani kropelki, pieklo, bolalo i z placzem bieglam do ginki, od razu urinal i po kilku godzinach w koncu zrobilam siku, wiesz jaka ulga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilka dni nie moglam sikac, ani kropelki, pieklo, bolalo i z placzem bieglam do ginki, od razu urinal i po kilku godzinach w koncu zrobilam siku, wiesz jaka ulga?
No tak. Ja jestem zdania że dziecko musi się rozwijać w zdrowym środowisku. Na prawdę są gorsze choroby ciężarnych i też muszą leki brać dla dobra ogółu i co one mają powiedzieć...niech kazdy ufa lekarzowi, ja mojej zaufalam i nie zaluje, bo naprawde ciagle cos mi sie przypaletalo a to pecherz a to stan zapalny, no niestety jak trzeba lykac leki to trzeba by sobie pomoc i tak jak mowie ona mi zawsze mowi, ze lepiej wziac leki niz bakteriami zaszkodzic dziecku
dokladnie! i tez na ulotkach pisze, ze nie wolno stosowac w ciazy...a co jesli one ratuja zdrowie matki i dziecka?No tak. Ja jestem zdania że dziecko musi się rozwijać w zdrowym środowisku. Na prawdę są gorsze choroby ciężarnych i też muszą leki brać dla dobra ogółu i co one mają powiedzieć...
Wtedy skonsultuj się z lekarzemdokladnie! i tez na ulotkach pisze, ze nie wolno stosowac w ciazy...a co jesli one ratuja zdrowie matki i dziecka?
dokladnie!!!!Wtedy skonsultuj się z lekarzem![]()
pic i duzo sikac, to podstawaKochane jesteście, w sekundę tył informacji i tyle pomocy :-)
Narazie kupiłam sobie w calodobowej zurawinke , wypiłam wodę z połowa cytryny wciśniętą i leze pod kołdra.
Generalnie sama mogłam się tak załatwić bo ostatnio mało pije...dam radę.
Jutro postaram się znaleźć miejsce na powtórkę bety, trzymajcie kciuki żeby urosła duuuzo ;-)
Raz jeszcze Wam dziękuję :* dobrej nocy :-)