pesymistycznie sie nastawiasz?No blisko blisko. Zatestuje w dzień spodziewanej @. Ale ja już wunik teraz znam.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pesymistycznie sie nastawiasz?No blisko blisko. Zatestuje w dzień spodziewanej @. Ale ja już wunik teraz znam.![]()
Poki nie ma @ jest szansaNo blisko blisko. Zatestuje w dzień spodziewanej @. Ale ja już wunik teraz znam.![]()
Kasiu ja slyszalam ze furagine nie mozna brac w ciazy, lepiej zapytaj lekarza.Dziękuję :-) trochę się uspokoiłam :-)
Tak dokladnie. Tylko ze trzeba pamietac ze dzien przed badaniem nie mozna uprawiac seksu i musisz byc wyspana i wypoczeta i przede wszystkim zero stresuNo i właśnie ja sobie zrobiłam samą prolaktynę z racji na plamienia bez konsultacji z lekarzem i nie wiedziałam nic o obciążeniu. To tak jak przy badaniu na cukier... kumam.
Kasiu w pierwszym trymestrze nie moznaKasiu ja slyszalam ze furagine nie mozna brac w ciazy, lepiej zapytaj lekarza.
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na to badanie poszłam w trakcie pracy do której wstaję o 3 w nocy więc wynik tym bardziej wątpliwy...Tak dokladnie. Tylko ze trzeba pamietac ze dzien przed badaniem nie mozna uprawiac seksu i musisz byc wyspana i wypoczeta i przede wszystkim zero stresu
Musisz znalezc taki dzien zeby byc wypoczeta bo szkoda pieniedzy na badanie, wypoczeta i niezestresowana to podstawaJa na to badanie poszłam w trakcie pracy do której wstaję o 3 w nocy więc wynik tym bardziej wątpliwy...![]()
Albo zrobić po obciążeniu?Musisz znalezc taki dzien zeby byc wypoczeta bo szkoda pieniedzy na badanie, wypoczeta i niezestresowana to podstawa
mozna!!! zapalenie trzeba leczyc, wiem jak zaraz na poczatku ciazy zaczelam miec problemy z pecherzem i i rodzinna i ginka od samego poczatku furaginaKasiu ja slyszalam ze furagine nie mozna brac w ciazy, lepiej zapytaj lekarza.
Ja poprostu wiem ze wwynik będzie negatywny. Tak jestem nastawiona w tym cyklu. Za dużo już rozczarowań.pesymistycznie sie nastawiasz?