reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
No to pomoże, bądź spokojna. O e.coli też pisali straszne rzeczy w internecie a ja już zapomniałam. Chwila moment i też zapomnisz. :) pamiętaj, stres też szkodzi.

No oby bo właśnie przeczytałam te straszne rzeczy i już mnie głowa boli z tego wszystkiego ....

Dziewczyny, a ile czego kupujecie ?
Wszystko po 5 sztuk tzn. 5 x pajace, body z krótkim, body z długim, polspiochy... ?
Powoli wpadam w szał zakupowy i jakoś próbuje trzymać to w ryzach, chociaż jest ciężko, tym bardziej, że dziś mi przyszły takie piękne pajacyki... ;)

Wszystko po 5 sztuk tzn. 5 x pajace, body z krótkim, body z długim, polspiochy... ?
Powoli wpadam w szał zakupowy i jakoś próbuje trzymać to w ryzach, chociaż jest ciężko, tym bardziej, że dziś mi przyszły takie piękne pajacyki... ;)
A skad zamawiasz? :)
No ja myślę, żeby tak mieć min. po 5 sztuk wszystkiego. Na razie mam najwięcej body, bo chyba z 6 sztuk, ale rozmiary rózne, bo 56 i 62. Ze dwa pajacyki i śpiochy w roznych rozmiarach itp. Muszę to właśnie ogarnąć, zobaczyć czego mam najmniej i dokupić resztę.
Kaftanik mam chyba tylko jeden.
Nie mam żadnych rajstopków ani getrów itp. Kupujecie też takie rzeczy? Chyba też trzeba mieć.

No ja myślę, żeby tak mieć min. po 5 sztuk wszystkiego. Na razie mam najwięcej body, bo chyba z 6 sztuk, ale rozmiary rózne, bo 56 i 62. Ze dwa pajacyki i śpiochy w roznych rozmiarach itp. Muszę to właśnie ogarnąć, zobaczyć czego mam najmniej i dokupić resztę.
Nie mam żadnych rajstopków ani getrów itp. Kupujecie też takie rzeczy? Chyba też trzeba mieć.
Tak, ja mam rajstopy i getry. Ja mam więcej niż po 5, po 6/7 zazwyczaj. Tylko najmniejszych 56 mam po 5.

Rzekomo dla nowodka, czyli 56 rozmiar zawsze długi rękaw. Gdzieś czytałam. Ja krótki rękaw mam dopiero od rozmiaru 68.

Zamówiłam ze Smyka - jakościowo jestem bardzo zadowolona :) Kupuję też w Lidlu wielopaki, bo myślę, że mają fajny stosunek jakości do ceny, znajomi sobie chwalą.

Hmm... To dobrze, że body na krótki rękaw w rozmiarze 56 i 62 mam w sumie tylko 4 sztuki, więcej w takim razie nie kupuję z krótkim...

Jak dla mnie po 5 sztuk to za mało. [emoji23] moi czasem potrafili tak w pampka narobić ze wylatywało i dwa, trzy body szły dziennie!
Ja prać codziennie nie mam zamiaru [emoji23]

reklama
Do góry