A Ty jesteś moderatoremSerio? Kurde gdzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jesteś moderatoremSerio? Kurde gdzie?
Jesteś jeszcze moderatorem tego prywatnego wątku ;DSerio? Kurde gdzie?
Ja miałam tsh najpierw mi wzorsło w ciązy do 3,33 później spadło do 2,8 i dostałam najmniejszą dawkę euthyrox i mam unormować najlepiej poniżej 2No właśnie zwątpiłam...na rozpisce do 5 norma...ale gdzieś laski pisały że w ciąży inaczej dlatego pytanie. Jestem w 10tc...
Super że wszystko z dzidzią dobrze ja dziś idę na 16.30 i mocno się stresujeJa po wizycie wczoraj. Swoje postalam w kolejce ale najważniejsze że z dzidzia wszystko ok wyniki też super i na miesiąc mam spokój z pobieraniem krwi A może jest tu jakaś dziewczyna z okolic Wadowic ?
Wszystko będzie dobrzeSuper że wszystko z dzidzią dobrze ja dziś idę na 16.30 i mocno się stresuje