reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

No pewnie.. ale szef nie ma prawa nawet jakby zobaczył mówić komukolwiek o ciąży, więc nie trzeba się nikomu tłumaczyć.
Wiecie… strata może być na każdym etapie. Różne historie czytałam. Niektóre z radością szły na L4 po 1 trymestrze i tydzień później doznawały straty..
nigdy nie wiadomo, a Bobo najważniejsze 🧘
Ja tam się z Tobą zgadzam ;p

reklama
Cześć dziewczyny 😀 dołączam do waszego wątku, bo również udało nam się z mężem zobaczyć dwie kreski. Tydzień temu ginekolog widziała ciałko żółte i grube endometrium :) Zapisałam się na wizytę na 23.12 będzie to 5+3 myślicie że zobaczy serduszko czy jeszcze poczekamy?
Cześć, miło że do nas dołączyłaś, bo do końca roku zbieramy listę i od nowego roku ruszamy z prywatnym wątkiem.

reklama
właśnie u mnie zawsze problem z pobieraniem bo kiepskie żyły. A w środę i piątek bila się w obie ręce no i muszę się przejść na przyrost w poniedziałek 🫣 a mam takie siniaki, że chyba w dłoń będzie jak nie zejdą
mi też ostatnio powiedziała babeczka że coś slabe żyły a nigdy problemu nie było i też mam małe sińce , wcześniej tak nie miałam 🫢 ale ja już robiłam 3 razy przyrost więc odpuszczam 🫢

Do góry