reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Tydzień 6. Chyba tak zrobię, w sumie przecież mam prawo do zmiany lekarza i nie powinien mieć nic do tego [emoji4]
Myślę, że nie będzie miał żadnych obiekcji :) koleżanka, która ze mną leżała w szpitala po poronieniu też poszła teraz na potwierdzenie do mojego lekarza, który również jest bardzo dobrym kolegą jej prowadzącego bo ten jej zwyczajnie nie odbierał tel, a kolejną wizytę będzie miała już u swojego więc bez przesady :)

reklama
My imprezowalismy do 2 w nocy. O 23 wyszlismy na spacer w miasto podziwiac fajerwerki, potem odwiedzilismy jednych i drugich rodzicow.
Dziewczyny zycze Wam wpanialego tego roku oraz aby kazda z Was miala ekspresowy porod w sierpniu :-) :):-) :):-) :)
Jakies postanowienia noworoczne? Ja chcialabym spacerowac codziennie, minimum pol godziny do dnia porodu. Wierze, ze mi sie to uda. Moze ktoras z Was jest chetna podjac wyzwanie? :yes:
Od kilku dni boli mnie miednica, a na posladkach mam wrazenie jakbym miala zakwasy. Tez tak macie?
Ja bym tak chciała (z tymi spacerami), ale to od dziś? Aura u mnie nie sprzyja, deszcz pada. [emoji39]
Do ferii będę jeszcze pracować, więc jak pójdę na zwolnienie to już na pewno. [emoji57]

My imprezowalismy do 2 w nocy. O 23 wyszlismy na spacer w miasto podziwiac fajerwerki, potem odwiedzilismy jednych i drugich rodzicow.
Dziewczyny zycze Wam wpanialego tego roku oraz aby kazda z Was miala ekspresowy porod w sierpniu :-) :):-) :):-) :)
Jakies postanowienia noworoczne? Ja chcialabym spacerowac codziennie, minimum pol godziny do dnia porodu. Wierze, ze mi sie to uda. Moze ktoras z Was jest chetna podjac wyzwanie? :yes:
Od kilku dni boli mnie miednica, a na posladkach mam wrazenie jakbym miala zakwasy. Tez tak macie?

Super postanowienie.
Ja bym chciała dziennie wypijać 1 butelkę wody (1,5l) i zwiększać do min. 2L dziennie.

reklama
Do góry